KJÆRESTER PÅ TV: Jada Pinkett Smith (38) og Michael Vartan (41) spiller mot hverandre i «Hawthorne». Foto: AP

Jada Pinkett Smith: - Sånn lærte jeg filmklining

(VG Nett) Da Jada Pinkett Smith nylig måtte kysse motspilleren, hadde hun ikke kysset en annen en ektemannen Will Smith på 13 år.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Selv om den smellvakre skuespilleren (39) har en lang merittliste innen både film og TV, har de dampende rollene vært få. I et videintervju med People, som er gjengitt å kjendismagasinets nettsider, betror Pinkett Smith at hun ikke har kysset på andre enn ektemannen Will Smith (41) siden bryllupet i 1997.

Derfor følte hun seg uerfaren da hun skulle spille inn de romantiske scenene med Michael Vartan (41) i den amerikanske sykehusserien «Hawthorne».

- Blir hett

- Det blir tungt og hett, røper Pinkett Smith om den kommende andre sesongen av serien, som ennå har til gode å dukke opp på norske TV-kanaler.

De to spiller rollene som Christina og Tom. Og siden Vartan er mer erfaren med hete scener foran kamera, var det han som måtte instruere Pinkett Smith.

Spesiell teknikk

- Det var veldig interessant. Han lærte meg filmklining, forklarer Pinkett Smith.

- Sist jeg klinte på film, så var jeg singel. Da bare klinte jeg. Men filmklining er annerledes. Michael lærte meg hvordan vi skal presentere realistisk klining uten egentlig å kline. Det var fantastisk. Jeg sa til ham at det ikke kom til å fungere, men det fungerte, smiler Pinkett Smith i TV-intervjuet.

Hun legger til: - Første bud ved filmklining er ingen tunge!

Bevarer husfreden

Da Jada Pinkett Smith og Will Smith besøkte Norge i desember i forbindelse med Nobel-konserten, svarte de på VGTVs spørsmål om hvordan de bevarer freden på hjemmebane. Se VGTV-innslaget og les artikkel her.

Til Norge i sommer

23. juli tar stjerneparet igjen turen til Norge, nærmere bestemt Fredrikstad, hvor de skal kaste glans over den «Karate Kid»-filmen til regissør Harald Zwart. Der spiller Smith-parets unge sønn Jaden hovedrollen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

I OSLO: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith før Nobel-gallaen i desember, hvor de to var vertskap. Foto: Scanpix

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder