SLÅR TILBAKE: Cameron Diaz nekter for å være årsaken til at ekteskapet til tryllekunstneren Chriss Angel (t.v.) har havarert. Foto: Scanpix/Reuters

Cameron nekter for trekantdrama

(VG Nett) Filmstjernen Cameron Diaz (34) vil ikke ha på seg at hun har ødelagt ekteskapet til tryllekunstneren Chriss Angel.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 12 år gammel

CrissAngel

Mens Chriss Angels fraseparerte kone Joanne Sarantakos utpeker Cameron som slangen i paradiset, nekter Hollywood-stjernen for at hun har noe som helst med ekteskapskrisen å gjøre.

Camerons talsmann Brad Cafarelli sier til bladet People at bruddet mellom den berømte illusjonisten og kona var et faktum lenge før Cameron i det hele tatt hadde møtt Angel.

- Da Cameron møtte Chriss Angel i mai i år, hadde han allerede vært separert fra sin kone i over ett år. Kona hans søkte om skilsmisse i 2006, uttaler Diaz' talsmann.

Vil stevne Cameron

Joanne Sarantakos skal ha leid en privatetterforsker for å avsløre ektemannens angivelig utenomekteskapelige sprell. Hun hun hevder at Cameron er involvert, og Sarantakos' advokat opplyser til nettstedet IMDb.com at Cameron vil bli stevnet for retten i nærmeste framtid.

Cameron og Angel har vært observert sammen en rekke ganger den siste tiden. Angel har imidlertid avvist at de er kjærester.

- Men jeg er beæret over å kunne kalle Cameron min venn, skal Angel ha uttalt i et TV-intervju tidligere i sommer.

Mens Cameron er blant verdens best betalte kvinnelige skuespillere, inngikk Angel nylig en milliardavtale med et casino i Las Vegas. Cameron er aktuell som en av stemmene i animasjonsfilmen «Shrek the third», som har norgespremiere 31. august.

Les også

Mer om

  1. Cameron Diaz
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Diaz i trekantdrama med tryllekunstner

  2. Sørgende Diaz takker fansen

  3. Cameron Diaz har badet i kjendismenn - her er hennes opp- og nedturer

  4. Cameron Diaz svermer igjen

  5. Justin kysset Cameron i natt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder