LETTET: Johnny Depp (43) og samboeren gjennom ni år, Vanessa Paradis (34), kan puste lettet ut etter datterens friskmelding. Her er paret på et bilde fra i fjor. Foto: EPA

Johnny Depp: - Vi var livredde

(VG Nett) For første gang snakker Johnny Depp (43) om de tøffe ukene da datteren (7) kjempet mot E.coli-smitten.

Artikkelen er over 12 år gammel

To måneder har gått siden Lily Rose (7) i all hast ble lagt inn på sykehus i London med den livsfarlige bakteriesmitten. Begge nyrene var i ferd med å svikte, og britiske medier rapporterte at jenta svevde mellom liv og død.

Etter to tøffe uker, hvor pappa Johnny Depp og mamma Vanessa Paradis (34) våket ved sykesengen hele tiden, kunne den lille jenta skrives ut - helt frisk.

Roser datteren

- Vi var livredde, innrømmer Depp ifølge filmnettstedet IMDb.com.

Da det hele sto på nektet han konsekvent å snakke med pressen. Han hadde fått pause fra innspillingen av filmen «Sweeney Todd», og det eneste han tenkte på var at datteren måtte bli frisk.

- Det var hverken Vanessas eller min styrke som fikk oss gjennom det. Derimot var det datteren vår og hennes utrolig evne til å trøste oss selv om hun selv var svært syk. Hun var supersterk, sier Depp om syvåringen.

Påminnelse

Han forklarer at Lily Rose nå er helt som før.

- Det var tøffe tider, men hun har taklet opplevelsen på et beundringsverdig måte og kommet fra den uten varige mén. Hun er fantastisk. Vi andre har fått en påminnelse om hva livet handler om - nemlig å omgi oss med mennesker vi elsker, sier Depp som i tillegg har sønnen Jack (4) med Paradis.

Depp og franske Paradis har vært sammen i ni år, men har aldri giftet seg.

Tilbaketrukket

Depp og familien har de siste årene bodd mesteparten i Frankrike. Filmstjernen, kjent blant annet for «Pirates of the Caribbean», trives normalt ikke i rampelyset. Han skyr derfor unna det meste av kjendisfester. I et intervju med VG for to år siden uttalte Depp at det aller viktigste i livet hans var å være en best mulig pappa.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder