OMKOM: Skuespilleren fikk hjertestans under innspillingen av en reality-serie i Kina. Foto: Dan Steinberg / Invision

Skuespiller døde etter reality-innspilling

Modell og skuespiller Godfrey Gao kollapset under innspilling av realitykonkurransen «Jag meg» i Kina. Han ble senere erklært død på sykehuset, 35 år gammel.

Gao spilte i Harald Zwart-filmen «Mortal Instruments: City of Bones» i 2013. Han er ifølge Hollywood Reporter også den første asiatiske modellen som fikk en global kampanje for Louis Vuitton.

RØD LØPER: Kevin Zegers, Jamie Campbell Bower, Lily Collins, Robert Sheehan og Godfrey Gao på premieren til «Mortal Instruments» i Hollywood i 2013. Foto: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Denne uken var taiwansk-kanadieren på innspilling av et populært reality-program i Kina, der han har stigende populæritet. Ifølge Hollywood Reporter er «Jag meg» et populært konsept der to lag går gjennom fysisk utfordringer i urbane områder etter midnatt. Programmet er kjent for å være fysisk utfordrende. Gao var med som gjestedeltaker og skal plutselig ha sakket etter i en løps-utfordring. Han skal ha falt sammen bevisstløs, ifølge en uttalelse fra Zhejiang Television:

les også

Lily Collins fikk kompliment for vektnedgang etter å ha spilt anorektiker

«Medisinsk personell på stedet startet umiddelbar behandling og fraktet ham til sykehus. Etter to timer med gjenopplivningsforsøk, ble han erklært død på sykehuset av hjertestans.»

les også

Avis: Stuntmann skal ha blitt alvorlig skadet under innspilling av ny Fast and the Furious-film

Kinesiske Tencent News hevder en av publikummerne hørte Gao rope «Jeg kan ikke fortsette» før han kollapset. De hevder også at fotografene på «Jag meg» først strømmet til for å filme nærbilder, da de trodde fallet bare var en typisk dramatisk hendelse i konkurransen.

les også

Monica Gaustad (40): Mistet moren to måneder etter «Ex on the beach»

Godfreys agentbyrå, JetStar Entertainment, delte en uttalelse på det kinesiske Twitter-lignende nettstedet Weibo onsdag, der de skriver «I starten av døgnet 27. november kollapset vår kjære Godfrey mens han var på innspilling. Etter tre timer med gjenopplivingsforsøk, forlot han oss tragisk nok. Vi er i sjokk og sorg og synes fremdeles det er umulig å akseptere.»

I norske Zwarts «Skyggejegerne: Demonenes by» spilte Gao trollmannen Magnus Bane. Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Lena Headey og Jonathan Rhys Meyers var blant de andre skuespillerne i filmen.

les også

Harald Zwart filmer med vampyrer, demoner - og hodeskaller

les også

Fansen i ekstase over Zwarts «Mortal Instruments»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder