DØDEN NÆR: Farrah Fawcett (62). Foto: AP
DØDEN NÆR: Farrah Fawcett (62). Foto: AP

Familien samlet rundt dødssyk Farrah Fawcett

Prest skal være tilkalt til sykehuset

FILM

(VG Nett) Ryan O'Neal hadde håpet å gifte seg med Farrah Fawcett, men nå skal kreftsyke Farrah ha blitt betydelig verre.

Publisert: Oppdatert: 10.10.17 08:46

I et intervju med stjernereporter Barbara Walters, som skal vises på amerikansk TV i morgen, forteller filmstjernen Ryan O'Neal (68) om at han vil gifte seg med Farrah Fawcett (62), som er dødssyk etter flere års kamp mot kreften.

Plutselig verre i går

Men allerede før TV-intervjuet går på lufta skal tilstanden til Farrah, best kjent fra 70-talls-TV-serien «Charlie's Angels» ha forverret seg.

Avisen New Your Daily News skriver at familien i går kveld samlet seg rundt Farrahs seng på sykehuset i Los Angeles, hvor hun ble lagt inn for to uker siden. En katolsk prest skal også være tilkalt, melder TV-showet «Extra».

Også en rekke andre medier melder at Farrah nå er i ferd med å ta farvel med sine nærmeste.

Farrahs talsmann Arnold Robinson vil imidlertid ikke kommentere Farrahs tilstand, men sier til amerikanske medier at «hun fortsatt får medisinsk behandling».

Gjenoppfrisket forholdet

Ryan var samboer med Farrah i 17 år, men de siste årene har forholdet vært av og på. De har sønnen Redmond (24) sammen. Ryan har sittet ved Farrahs sykeseng de siste to ukene, og i TV-intervjuet med Walters betror han at hans sterke ønske er å gifte seg med Farrah - at hun ville være frisk nok til å kunne gjennomføre det.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ryan har i andre intervjuer nylig uttalt at han ikke klarer å forestille seg hvordan det blir å leve livet videre uten hans mangeårige livspartner ved sin side.

- Det holder at hun nikker

Ryan betror på TV at han aldri før har følt trang til å gifte seg med Farrah, til tross for deres lange historie. Men nå har han skiftet mening. Flere ganger gjennom det følelsesladde itnervjuet tar skuespilleren til tårene.

- Jeg har spurt henne om hun vil gifte seg med meg, og hun har sagt ja. Farrah kjemper for livet, men vi vil gifte oss så fort hun er frisk nok. Kanskje holder det at hun bare nikker med hodet, sier Ryan i TV-intervjuet.

- Jeg lover deg. Vi skal gifte oss, forsikrer Ryan overfor TV-reporteren.

SE FLERE BILDER AV FARRAH PÅ GOOGLE

Fulgt av TV-team

Farrah, et av 70-tallets største sex-symboler, fikk kreftdiagnosen i 2006. Et TV-team har fulgt henne de siste månedene i en dokumentarserie for NBC med tittelen «Farrah's Story».

Farrahs skuespillervenninne Alana Stewart skal også være ved Farrahs side. Farrah og Ryans sønn Redmond soner for tiden i fengsel for en narkodom, men Ryan har jobbet for å få ham ut for at han skal kunne tilbringe tid med sin syke mor. Det er uklart om sønnen også befinner seg ved Farrahs side på sykehuset.

Om Farrah Fawcett på IMDb.com

Farrah Fawcett var gift med skuespiller Lee Majors fra 1973-1982, men de fikk ingen barn sammen.

Her kan du lese mer om