HOLLYWOOD: Et nytt filmprosjekt venter for Hollywood-regissør Harald Zwart. Foto: Gisle Oddstad , VG

Harald Zwart samarbeider med Keanu Reeves

Harald Zwart skal regissere filmen «Rally Car».

Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Hollywood-skuespiller Keanu Reeves har fått med seg norske Harald Zwart på laget når filmen «Rally Car» skal lages, melder Deadline.

Reeves står selv for produksjonen under sitt selskap Company Films i samarbeid med Fundamental Films.

– Vi kunne ikke vært mer fornøyd med at Harald har blitt med oss for å regissere. Han har en ekte lidenskap for prosjektet, og en visjon for action og drama som er akkurat det vi trenger. Dette kommer til å bli storslagent på det store lerretet, sier produsent Stephen Hamel i Company Films.

– Dette er en historie som vil nå ut til publikum over hele verden og vi gleder oss til å være med på denne utrolige reisen med Harald Zwart, sier sjef for Fundamental Films, Mark Gao.

Les også: Premierdatoene til de nye «Fast & Furious»-filmene er klare

Bilrace i Kina

Keanu Reeves er både produsent og spiller hovedrollen i filmen «Rally Car». Foto: Yoshikazu Tsuno , Afp

Reeves skal spille hovedrollen som en tidligere NASCAR-mester som ikke vil erkjenne at hans dager som topputøver er over. For å bevise hva han duger til må han konkurrere i et internasjonal løp i Kina med en ung kinesisk jente som sin medsjåfør.

Norges nye stjerneskudd: Elias (10)

– Prosjektet lover å være stappet av action, full av høy-oktan biljakter, storslått spenning og visuelt imponerende innspillingssteder som viser de mest dramatiske landskap i Kina, forteller Gao.

Harald Zwart har gjort stor karriere i Hollywood i mange år, og kan skimte med regien på filmer som «The Karate Kid», «Agent Cody Banks», «Den rosa panteren 2» og «The Mortal Instruments: City of Bones».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder