Cruise vil skilles NÅ

(VG NETT) To dager etter at Tom Cruise (38) og Nicole Kidman (33) kunngjorde separasjonen, leverte Cruise onsdag inn skilsmissesøknaden.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Hollywood-sjokk

Dermed ser det ut som det ikke er noen vei tilbake for Hollywoods drømmepar nummer én. Nyheten mandag om at paret var separert etter 11 år i ektestanden, sjokkerte både venner, talsmenn og fans. Cruise og Kidman, som har to adoptivbarn sammen, har fremstått som harmoniske helt til det siste.

Amerikanske aviser skriver at Kidman trolig kommer til å bli boende i huset i Los Angeles sammen med barna, mens Cruise flytter ut.

Bekymret

Ifølge avisen New York Post skal Cruise være svært bekymret for hvordan barna på seks og syv år skal takle familioppløsningen. En nær venn av Hollywood-helten skal ha fortalt avisen om lange telefonsamtaler med Cruise de siste dagene.

- Vi hadde en krangel i går kveld, skal Cruise ha betrodd vennen nylig.

- Gjennom hele samtalen gjentok Tom at han elsker barna sine. Han forklarte at ingen forstår hvor mye barna betyr for ham.

- Viktigst i livet

- Ingenting er viktigere i livet mitt enn barna akkurat nå, skal Cruise ha sagt.

Kilden hevder også at Cruise tidligere har stilt seg tvilende til om ekteskapet med Kidman ville vare. Han skal ifølge vennen ha følt at kona krevde for mye av ham, og at hun ofte endte opp som ulykkelig fordi han kom til kort.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder