OMKOM: «Fast & Furious 7» ble utsatt etter at Paul Walker (t.v.) døde i en bilulykke i fjor. Her er han sammen med Vin Diesel fra filmen «Fast and Furious Five». Foto:Jaimie Trueblood/ UIP,

«Fast & Furious 7»-gjengen takker fansen

Like før helgen ble innspillingen  av «Fast & Furious 7» ferdig, og nå takker skuespillerne og resten av produksjonen fansen for støtten etter Paul Walkers død.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det har vært en lang og svingete vei frem til filmens siste dag på settet. Filmen skulle egentlig ha blitt vist på kino i disse dager, men ble usatt til april neste år da Paul Walker døde i en bilulykke i november 2013.

Facebook-siden til filmskaperne la de på torsdag ut en melding til følgerne sine og takket dem for deres støtte, skriver ABC News.

- I dag fullførte vi den siste scenen i produksjonen av «Fast & Furious 7». Vi ønsker å bruke et øyeblikk til å uttrykke hvor takknemlige vi er for deres støtte. Vi følte kjærligheten og styrken fra alle våre fans gjennom denne reisen, og det er på grunn av dere at vi klarte å ferdigstille filmen, står det i meldingen.

I tillegg til teksten er det også lagt ut et bilde av Vin Diesel som sitter på et rekkverk og ser tankefull ut, med Los Angeles bak ham.

Walker var passasjer i vennen Roger Rodas (38) Porsche da sjåføren mistet kontrollen over bilen og kolliderte med et tre. Bilen tok deretter fyr.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder