VELSTÅENDE: Angelina Jolie og Brad Pitt har lenge vært blant filmbransjens mest ettertraktede. De trenger neppe å bekymre seg for bryllupskostnadene. Foto: Afp

«Brangelina» skal bygge enorm bryllupsarena

Superparet godt i gang med bryllupsplanleggingen

Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36) skal varme opp til årets kjendisbryllup med å bygge et enormt festlokale i Frankrike.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Hollywoods hotteste par vil neppe snu på krona når de skal gi hverandre sitt «ja» i det som allerede omtales som århundrets kjendisbryllup i amerikanske medier.

Det ble nylig kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie har forlovet seg, etter at de møtte hverandre og ble et par under innspillingen av «Mr. og Mrs Smith» i 2004. Nå er det også avslørt at bryllupsseremonien vil bli holdt på eiendommen deres i Sør-Frankrike, skriver Daily Mail.

Eiendommen skal være verdt over 320 millioner.

BAKGRUNN: Brad og Angelina skal gifte seg

Ifølge avisen skal paret ha satt i gang byggingen av et enormt lokale på en eiendom de eier, hvor det også står et kapell. Pitt og Jolie, som har fått kallenavnet «Brangelina» i mediene, skal også ha besøkt byggeplassen nylig for å sjekke framgangen. Eiendommen kjøpte paret for flere år siden, men de er ennå ikke ferdige med å renovere slottet som står der.

Ifølge Daily Mail skal byggeprosessen være ferdig i september, men hverken Brad Pitt eller forloveden har bekreftet når og hvor bryllupet skal finne sted.

At det blir en stor begivenhet er det derimot liten tvil om. Redaktør av kjendisnettstedet The Hollywood Reporter, Stephen Galloway, mener bryllupet blir århundrets mediesirkus - også større en prins William og hertuginne Kates bryllup i 2011.

- Dette er enormt, sier han til NYdailynews.com.

Uansett størrelse, er det i alle fall sikkert at mediene vil følge planleggingen med argusøyne den kommende tiden. Bare forlovelsesringen til Angelina er sladderpressens store snakkis, særlig etter at det ble kjent at det er Brad Pitt selv som har vært med på å designe den.

- Den fremtredende ringen gir verden en beskjed - «følg med, gjør dere klare», sier kjendisredaktør Galloway.

Angelina Jolie og Brad Pitt er foreldre til de tre adopterte barna Maddox (8) Zahara (5) og Pax (5) og de tre biologiske barna Shiloh Nouvel (6) og tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline (3). Brad Pitt har tidligere fortalt at barna la stort press på han om å fri.

- Det betydde mer og mer for barna, og de har spurt mange ganger om vi skulle gifte oss, sier han til The Hollywood Reporter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder