SAKSØKER: Ifølge sin advokat skal David Duchovny saksøke den britiske avisen Mail on Sunday etter påstander om utroskap. Foto: AP

SAKSØKER: Ifølge sin advokat skal David Duchovny saksøke den britiske avisen Mail on Sunday etter påstander om utroskap. Foto: AP

«X-Files»-stjerne ute av sex-rehab

(VG Nett) David Duchovny (48) har forlatt klinikken der han har vært til behandling for sexavhengighet.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- David er ute av rehab og klar til å starte arbeidet med ny film. Behandlingen har vært vellykket, sier hans advokat Stanton «Larry» Stein til People.

Den 48 år gamle skuespilleren la seg selv frivillig inn på en klinikk for sexavhengige i slutten av august, og ba samtidig pressen om å respektere hans privatliv.

Spiller sex-fiksert

Innleggelsen til David Duchovny gjorde også at skuespillerkonen Tea Leoni (42) trakk seg fra Filmfestivalen i Toronto, der hun skulle være ett av trekkplastrene og reklamere for sin nye film «Ghost Town». Leoni og Duchovny har to barn sammen, en sønn (6) og en datter (9).

I januar vant Duchovny en Golden Globe for sin rolle som den sex-fikserte alenefaren og forfatteren, som sliter med skrivesperre, i TV-serien «Californication».

VG Nett møtte Duchovny

Duchovny slo igjennom som FBI-agenten Fox Mulder i TV-serien «X-files». Det er også laget to filmer basert på denne TV-serien. Den foreløpig siste filmen «X-Files: I Want to Believe» kom på kinoene i sommer.

Da VG Nett møtte Duchovny i London tidligere i sommer, var ikke sex-avhengigheten et tema. Da var det «X-Files»-filmen som var samtaleemne. Se det eksklusive intervjuet her.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder