Nye Bond avslørt av moren sin

(VG Nett) Moren til den britiske skuespilleren Daniel Craig (37) klarte ikke å stoppe og prate om sønnen da hun fikk spørsmål om James Bond av en engelsk avis.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

NYE BOND: Daniel Craig. Foto: AP

- Dette har kommet på en veldig riktig tid i hans karriere. Han har jobbet ekstremt hardt hele livet og dette vil bli hans største, populistiske rolle. Jeg tror han kan ta med seg noe veldig interessant til rollen. Det vil bli livsforandrende, sa hun.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt hvem som blir den nye James Bond, etter Pierce Brosnan, men etter Carols skryt av sønnen, er det vel liten tvil.

Clive Owen, Ewan McGregor, Jude Law og Colin Farrel har alle vært nevnt som hete kandidater til rollen som James Bond. En offisiell kunngjøring på hvem det blir, er ventet i dag.

Starter i januar
Innspillingen av «Casino Royale» - den 21. James Bond-filmen i rekken - skal etter planen starte i januar.

Hvem som blir den nye Bond-kvinnen er det ingen stolt mor som ennå har avslørt. Men spekulasjoner går i retning av at det blir modellen Sienna Miller (23). Hun skal de siste månedene hatt en romanse på gang med nettopp Daniel Craig.

Store ord
Craig er kjent fra filmer som «Road to Perdition» og «Tomb Raider». Britiske filmkritikere bruker store ord når de beskriver 37-åringen.

- Helt enkelt den beste, hvis ikke den eneste, skuespilleren av den typen i landet, har The Independent skrevet om ham.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder