SLUTT: William Shatner og Elizabeth Shatner på Creative Arts Emmy Awards i Los Angeles i fjor. Foto: NINA PROMMER / EPA

William Shatner (88) bryter med kone nummer fire

«Star Trek»-stjernen William Shatner skal skilles fra Elizabeth Shatner (61) etter 18 år.

Den kanadiske film- og TV-stjernen har søkt om skilsmisse, melder TMZ.

88-åringen har vært gift fire ganger. De to første endte også i brudd, mens han i 1999 ble enkemann da kone nummer tre døde på dramatisk vis. Hun ble funnet druknet i parets eget svømmebasseng.

William og Elizabeth Shatner, sistnevnte jobber som hestetrener, giftet seg i 2001. De har ingen barn sammen. Shatner har imidlertid tre voksne barn fra sin første kone.

Paret skal ha flyttet fra hverandre allerede i februar i år, uten å innvie offentligheten. Årsaken til separasjonen er ikke kjent.

les også

TV-stjerne solgte nyrestein på auksjon

Han og Elizabeth er nå i ferd med å avtale det praktiske rundt bruddet. De skal ha skrevet ekteskapskontrakt før de giftet seg, så det er forventet at de kommer frem til en løsning i minnelighet.

TV-stjernen er angivelig god for om lag én milliard kroner. Det skal allerede være klart at han ikke skal betale underholdsbidrag.

William Shatner spilte Kaptein James T. Kirk på romskipet Starship Enteprise i den første utgaven av fjernsynsserien «Star Trek» i årene 1966 til 1969, og ga også stemme til rollefiguren i tegnefilmversjonen i årene 1973 til 1975.

Han spilte også i de populære «Star Trek»-filmene, og er også kjent fra en rekke andre fjernsynsserier opp gjennom årene –som «Boston Legal» og «The Practice».

Sin høye alder til tross – Shatner står på filmnettstedet IMDb oppført med fire nye prosjekter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder