SINGEL: Renee Zellweger er travel om dagen. Her fra Golden Globe på søndag.

Renee frykter ikke singellivet

(VG Nett) Selv om filmstjernen Renee Zellweger fyller 40 i år, har hun ingen problemer med å være singel. Likevel utelukker hun ikke at hun kan komme til å gifte seg igjen.

Mari Ruus
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Det er i februarutgaven av magasinet Marie Claire, at Renee Zellweger forteller at hun klarer seg helt fint alene.

- Jeg er ikke singel, jeg er bare veldig travel, spøker hun, og sier at hennes hektiske timeplan er mer enn nok for henne om dagen.

- Jeg er bortreist hele tiden. Hvis jeg bare hadde hatt tid til å bli kjent med noen utover en middag, så kanskje. Men jeg føler ikke at livet mitt er tomt, eller at jeg må få noe til å skje heller, forteller Hollywoodstjernen.

Holder mulighetene åpne

Den populære skuespilleren, som fyller 40 i april, er ikke fremmed for at hun en gang i framtiden kommer til å gifte seg igjen.

- Jeg utelukker aldri noe, fordi jeg blir sjokkert når ser tilbake på min egen fortid. Jeg har lært at man kan ikke forutsi hva som kommer til å skje, derfor gidder jeg ikke å tenke på det.

Renee Zellweger giftet seg i 2005 med countrystjernen Kenny Chesney, men ekteskapet ble annulert etter fire måneder. Renée skal ha oppgitt årsaken «svindel» i annuleringspapirene, men har i ettertid nektet å snakke om hendelsen.

Trener daglig

Den norskættede filmstjernen er ikke bekymret for å bli eldre, men innrømmer at hun tar sit-ups hver eneste dag for å kunne se ut som forbildet Helen Mirren i bikini.

- Da jeg var liten var 40 år veldig gammelt, på motsatt side av ungdommen. Jeg føler ikke at det er slik lenger, og jeg er glad for at alder ikke setter noen begrensninger. Så jeg tenker ikke på det så mye som jeg kanskje burde, sier Renee spøkefullt.

Vil flytte til Frankrike

Den travle skuespilleren har kanskje ikke tid til en kjæreste akkurat nå, likevel har hun framtidsplaner i massevis.

- Jeg vil studere amerikansk historie og statsvitenskap, og jeg vil bo i en leilighet i Frankrike og fikse på den dårlige fransken min, forteller den single filmstjernen.

Renee Zellweger havnet denne uken på verst kledd-listen til motekritikerne etter kjolevalget på Golden Globe. Les mer om kjolene her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder