KJÆR SKUESPILLER: Robin Williams har vunnet flere priser gjennom en innflytelsesrik karriere. Foto:Reed Saxon,Ap

TMZ: Robin Williams aske spredt i sjøen

Hedres under Emmy-utdelingen mandag

Komikerens aske ble spredt på et sted som betydde mye for stjernen, ifølge kjendisnettstedet TMZ.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Robin Williams skal ha blitt kremert allerede dagen etter at han døde. Asken skal ha blitt spredt i San Fransisco Bay, ifølge kjendisnettstedet TMZ, som har fått tilgang til hans offisielle dødsattest.

Williams skal i over 50 år ha bodd i området der asken ble spredd. Området betydde ifølge flere amerikanske medier svært mye for skuespilleren. Den siste tiden bodde han sammen med kona Susan Schneider i Tibourn og San Fransisco.
Naboer VG har snakket med sier han ofte var å se syklende ute i nabolaget.

Robin Williams ble funnet død i sitt eget hjem 11. august, 63 år gammel. Ifølge politiet tok stjernen sitt eget liv.

Saken etterforskes fremdeles, og den endelige dødsårsaken vil ikke bli offentliggjort før obduksjonsrapporten foreligger.

Williams kone, Susan Schneider, har uttalt i en pressemelding at ektemannen led av depresjoner, angst og et tidlig stadium av Parkinsons sykdom.

Williams toksikologi-rapport er ennå ikke klar.

Får Emmy-hyllest

Nylig ble det klart at den folkekjære skuespilleren vil hedres med et innslag under TV-bransjens Oscar, Emmy-prisen, som deles ut mandag i Los Angeles.

Skuespiller og komiker Billy Crystal skal lede en hyllest av den avdøde stjernen. De to og Whoopi Goldberg jobbet flere ganger sammen som verter for Comic Relief-arrangementer for å samle inn penger til hjemløse.

Emmy-produsent Don Mischer opplyser til Deadline Hollywood at de jobber for «å gi Robin Williams den skikkelige og meningsfulle minnesmarkeringen han fortjener.»

TV-akademiet behandler saken med omhu, siden Williams antakelig tok sitt eget liv.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder