- SLUTT: Charlize Theron (34) og Stuart Townsend (37) er angivelig ikke lenger et par. Foto: EPA

- Brudd for Charlize Theron

(VG Nett) Det ni år lange forholdet mellom Charlize Theron og Stuart Townsend skal være over.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Stjerneparet, som til tross for at de aldri har giftet seg har blitt regnet som et av Hollywoods mest stabile romanser, skal angivelig ha gått hver til sitt. Det melder en rekke britiske og amerikanske medier.

De to skuespillerne har selv ikke kommentert det påståtte bruddet, men det at Charlize ikke lenger bærer allianseringen hun fikk at Stuart for et par år tilbake, betraktes som et synlig tegn på at hun nå er singel.

- Stuart ga meg denne som et tegn på våre forpliktelser overfor hverandre. Jeg kommer aldri til å ta den av meg, lød det fra Charlize da hun fikk ringen på fingeren.

Uten ring

Da filmstjernen, satt i telefonpanelet under den stjernespekkede Haiti-aksjonen for litt over en uke siden, bar hun likevel ingen ring på fingeren, skriver New York Daily News. Ringen skal også ha glimret med sitt fravær da Charlize, Oscar-belønt for «Monster», feiret morens bursdag på instedet Spao i Los Angeles onsdag i forrige uke.

Ikke for ekteskap

Sørafrikanske Charlize (34), som i åpenhjertige interjuer har betrodd hvordan hun var vitne til at moren skjøt og drepte faren i selvforsvar da Charlize var 14 år, har selv aldri ønsket å gifte seg. Hun har likevel betraktet forholdet til irske Stuart som tilnærmet likt et ekteskap.

Mer om Charlizes liv og dramatiske bakgrunn

- Vi har ikke hatt noen kirkevielse eller noe sånt, men vi er gift. Vi er mann og kone. Vi elsker hverandre og ønsker å tilbringe resten av livene våre sammen. Jeg ser på henne som kona mi, og hun betrakter meg som sin mann, uttalte Stuart i et intervju i 2007.

Les også: Gift uten vielse

Nå skal forholdet likevel ha havarert. Etter at de to feiret julen sammen i Mexico skal Charlize ifølge kilder ha innsett at hun og samboeren var mer som bror og søster enn kjærester.

- Det var hun som gjorde det slutt, hevder kilden ifølge New York Daily News.

Charlize bor nå angivelig i parets villa i Hollywood Hills, mens Stuart skal ha flyttet inn i et av deres strandhus i Malibu.

De to har ingen barn.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ RAMPELYS-NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder