SLITER: Ben Affleck sliter fortsatt med store alkoholproblemer. Onsdag valgte han å søke hjelp og la seg inn til avrusing. Foto: Chris Pizzello / TT NYHETSBYRÅN

Medier: Ben Affleck tilbake på rehab

Onsdag skal Hollywood-stjernen ha lagt seg inn til avrusing nok en gang. Ifølge flere medier var det ekskona Jennifer Garner som kjørte ham dit.

Artikkelen er over ett år gammel

Det skriver blant andre CNN og Entertainment Tonight.

Garner og Affleck var gift i ti år, og ble separert i juni 2015. Paret har tre barn sammen: Violet på 12, Seraphina på ni og Sam på seks.

– Affleck skjønte at han trengte hjelp og Garner var der for å hjelpe ham, sier en kilde til ET.

Det er ikke første gang den 46 år gamle Hollywood-stjernen søker hjelp for å få bukt med alkoholproblemene sine. Både i 2001 – og så sent som i 2017 var han innlagt til avrusing. Han har hele tiden vært åpen om sine problemer og i mars i fjor skrev han på sin Facebook-side at han har fått behandling for alkoholavhengighet.

GIFT I TI ÅR: Jennifer Garner og Ben Affleck har tre barn sammen. – Jeg vil at barna mine skal vite at det ikke er noen skam i å søke hjelp når du trenger det, har han sagt tidligere. Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

– Jeg har fullført behandling for alkoholavhengighet; noe jeg har vært nødt til å takle tidligere, og som jeg kommer til å måtte møte igjen i fremtiden, skrev han den gangen.

Onsdag ble Garner fotografert, først på vei inn i eksmannens hus – og deretter på vei ut igjen sammen med Affleck og en ikke identifisert kvinne. Med Affleck i baksetet kjørte Garner eksmannen til klinikken, ifølge amerikanske medier.

Affleck har tidligere sagt at han ønsker å være et positivt eksempel for sine barn.

– Jeg vil være den beste faren jeg kan være. Jeg vil at barna mine skal vite at det ikke er noen skam i å søke hjelp når du trenger det, og jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men er redd for å ta det første steget. skrev han i det samme facebook-innlegget i 2017.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder