KLART FOR SLUTTEN: «Harry Potter og dødstalismanene - del 1» har premiere 19. november. Foto: Warner Bros Pictures

Harry Potter-stjerner til Norge

(VG Nett) Den norske fansen får muligheten til å møte Arthur Wiltersen og Lulla Lunekjær på premieren til den nyeste Harry Potter-filmen.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Det er knyttet store forventninger til det siste kapittelet i Harry Potter-serien. Den siste boken «Harry Potter og dødstalismanene» er blitt til to filmer, og det første kapittelet har premiere 12. november.

Til denne premieren kommer også to av filmens skuespillere, som har nokså sentrale roller i de avsluttende Harry Potter-filmene, skriver Sandrew Metronome i en pressemelding.

Hvilken Harry Potter-karakter er din favoritt? Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og si din mening.

Mark Williams spiller Arthur Wiltersen, faren til Ronny Wiltersen og tar turen til Norge. Han tar også med seg Evanna Lynch som spiller den eksentriske Lulla Lunekjær, en av Harrys medstudenter på Galtvort. Det er nærmest blitt en tradisjon at noen av filmens skuespillere dukker opp på premieren. I fjor var det «Harry Potter»-tvillingene som dukket opp.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PÅ BESØK: Mark Williams og Evanna Lynch besøker Norge. Foto: Pa Photos/Wenn.com

Filmene om Harry Potter er blitt en gigantisk seersuksess. Daniel Radcliffe spiller hovedrollen som trollmannen Harry Potter, som kjemper en kamp mot den onde Voldemort. I de to siste filmene vil kampen dem i mellom få en endelig løsning. Filmene er basert på J.K. Rowlings populære bøker.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder