TOTAL ISFRONT: Kim Basinger (53) og Alec Baldwin (49). Foto: Reuters/AP

Baldwin skjelte ut datteren (11) på telefon

Filmstjernen: - Du er en tankeløs, liten gris

(VG Nett) Etter at eks-kona Kim Basinger har offentliggjort det oppsiktsvekkende lydopptaket, kan hele verden høre Alec Baldwins raseriutbrudd.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
TMZ

Den mangeårige krangelen mellom eks-paret Alec Baldwin (49) og Kim Basinger (53) har blusset heftig opp igjen. Hollywood-stjernene har siden skilsmissen i 2002 vært ut og inn av rettssalen for å bli enige om hvem som skal ha omsorgen for parets 11 år gamle datter, Ireland.

Voldsomt raseri

I går la nettsiden TMZ ut det som angivelig er et opptak av Baldwins voldsomme raseriutbrudd på telefon til datteren. Det skal være Basinger og hennes advokat som har lekket lydopptaket fra meldingen som ble lagt igjen på Irelands telefon 11. april.

«Du er en slem, tankeløs liten gris. Du har hverken hjerne eller anstendighet som andre mennesker», skal Baldwin ha tordnet i en talemelding til 11-åringen fordi hun ikke svarte på telefonen til avtalt tid.

«Jeg gir blanke i om du er 12 år, eller 11 år, og jeg bryr meg ikke om du er et barn eller om at moren din er en tankeløs «pain in the ass», som ikke bryr seg om hva du gjør etter det jeg forstår. Jeg er lei av dette spillet. Du har ydmyket meg for siste gang. Forstår du? Du har ydmyket meg for siste gang!» lyder meldingen fra far til datter.

Hør hele lydopptaket her
(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

- Som en dritt

Baldwin er i harnisk fordi han selv mener han har anstrengt seg for å ringe datteren på det avtalte tidspunktet.

«Du får meg til å føle meg som dritt - gang på gang på gang. Når jeg kommer på dagstur i neste uke, skal jeg ta deg for meg og gjøre dette klart for deg en gang for alle», sier den rasende filmstjernen som selv bor i New York mens eks'en og datteren har base i Los Angeles.

Baldwins advokat, Vicki Greene, sier til TMZ at «det som har skjedd, er konfidensielt. Det dere sier dere er i besittelse av, skulle aldri kommet dere i hende».

Taus Baldwin

En annen talsmann for Baldwin opplyser til nyhetsbyrået AP at Baldwin ikke vil kommentere saken i media, men at han vil «følge rettens ordre for å sikre datterens beste».

- Moren og advokaten har lekket dette materialet til pressen i strid med loven, sier talsmannen som forklarer at Baldwin vet at han hadde dårlig språkbruk i talemeldingen.

- Men alle som kjenenr Alec privat, vet hva han har måttet gjennomgå de siste seks årene, sier talsmannen.

Ifølge TMZ skal Baldwin senere ha ringt datteren og beklaget oppførselen sin.

Vil være god far

I januar i år uttalte Baldwin til bladet GQ at det å bli stempelt som en dårlig far, har vært så vondt at han en periode vurderte å ta sitt eget liv.

- Det var et mareritt. Når det gjelder å være far, føler jeg at jeg er blant de aller beste. Jeg reiser til Los Angles annen hver helg for å være sammen med datteren min. Jeg tilber henne rett og slett, forklarte Baldwin til bladet.

Baldwin og basinger giftet seg i 1993. Basinger søkte om separasjon i 2001, og året etter var skilsmissen et faktum. I oktober i fjor ble Basinger dømt for forakt for retten etter ha brutt reglene for en omsorgsavtale.

Baldwin hevder at han siden skilsmissen har brukt over seks millioner kroner i kampen om å få mer tid med datteren.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder