MER MORO: Det er klart for tre ny filmer i «Fast & Furios»-serien. Her er skuespiller Vin Diesel (t.h.) sammen med sin avdøde kollega Paul Walker i en av de tidligere filmene. Foto: Jaimie Trueblood , AP/Universal Pictures

Premieredatoene til de nye «Fast & Furious»-filmene er klare

Her kommer en gladmelding til alle «Fast & Furious»fans: Vin Diesel har avslørt premieredatoer for to nye filmer i serien.

  • Ida Christine Johannessen

Artikkelen er over fire år gammel

Det har lenge vært snakk om at «Fast & Furious 8» skal være starten på en ny trilogi i den fartsfylte filmserien.

I dag fikk fansen endelig bekreftelsen da skuespiller Vin Diesel delte et bilde på sin Instagram-profil der han offentliggjør premieredatoene for den niende og tiende filmen.

Allerede 14. april neste år vil neste «Fast & Furious»-film være mulig å se på det store lerretet, mens de to neste filmene i rekken følger henholdsvis 19. april 2019 og 2. april 2021.

Verken titler eller hva filmene skal handle om er kjent, men det er bekreftet at både Vin Diesel og Dwayne 'The Rock' Johnson vender tilbake i sine roller som Dominic Toretto og Luke Hobbs, skriver Empire.

Ifølge Empire er det også høyst sannsynlig at flere av filmenes andre karakterer vil bli å se i de kommende bilfilmene.

Den siste filmen i rekken «Fast & Furious 7» hadde premiere i april 2015 og var populær blant publikum både i inn- og utland. Norske kinoer hadde et besøkstall på 90 000 den første uken.

Den nye trilogien blir de første filmene i serien, med unntak av «The Fast and the Furious: Tokyo Drift», som spilles inn uten den avdøde hovedrolleinnhaveren Paul Walker.

Walker mistet livet i en bilulykke i desember 2013 og deler av den syvende filmen måtte spilles med hans brødre som Walkers karakter Brian O'Conner.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder