BRØDRE: Fra venstre: Cody Walker, Paul Walker og Caleb Walker. Her under premieren av «Into the Blue» i 2005. Foto: GETTY IMAGES/WIREIMAGE

BRØDRE: Fra venstre: Cody Walker, Paul Walker og Caleb Walker. Her under premieren av «Into the Blue» i 2005. Foto: GETTY IMAGES/WIREIMAGE

Paul Walkers brødre fullfører «Fast & Furious 7»

Paul Walkers rolle i «Fast & Furious»-filmene vil leve videre gjennom hans familie.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det ble tidligere denne måneden kjent at innspillingen av den siste «Fast & Furious»-filmen var i gang igjen, etter at hovedrolleinnehaveren Paul Walker døde i en bilulykke i november i fjor.

Nå melder «Fast & Furious» om de to som vil fullføre scener i hans ære: Walkers brødre, Cody (25) og Caleb (36).

Her er det offisielle notatet fra Facebook-siden til «Fast & Furious».

«FAST & FURIOUS-sagaen handler om familie. Rollene er koblet sammen med familiebåndet, og det er slik vi alle som har jobbet sammen i mer enn tretten år føler om hverandre. Det definerer også hva vi føler om våre fans.

Vår familie opplevde et utenkelig sjokk i november. Vi måtte ta tid til å sørge Paul, broren vi elsker og tapte, og tid til å finne ut om vi skulle gå videre med filmen.

Vi gikk sammen og alle følte at det riktige valget var å fortsette. Vi tror våre fans vil det, og vi tror at Paul hadde villet det. Paul hadde allerede filmet hans dramatiske scener, og de fleste delene i hans rolle for Fast & Furious 7, og det er blant hans sterkeste verk i hans karriere.

Vi har gjenopptatt innspillingen og ønsker nå Pauls brødre, Caleb og Cody, inn i vår FAST-familie. Caleb og Cody hjelper oss med å fullføre noen resterende scener for sin bror, og fyller inn noen små hull i produksjonen. Å ha dem på settet har gjort at vi alle føler at Paul er med oss.

Det er i underkant av ett år igjen før utgivelsen av «Fast & Furious 7», og denne filmen er det viktigste vi har gjort sammen. Den vil tillate rollen som «Brian O'Conner» til å leve videre, og gir oss muligheten til å feire Paul i hans største rolle.

Vi ville ta et øyeblikk for å snakke med våre fans direkte, og takke for kjærligheten og støtten dere viser oss nå som vi fortsetter arbeidet.»

«Fast & Furious 7» skulle egentlig ha fått sin premiere i juli i år, men er nå skjøvet frem til 10. april 2015.

Hva synes du om at brødrene skal fullføre filmen? Si din mening i kommentarfeltet!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder