- NYTT PAR: Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (30) og countryprinsessen Taylor Swift (21). Foto: AP og Universal

- Gyllenhaal ga Swift diamanter

(VG Nett) Selv om superstjernene ikke har bekreftet romansen, hevder venner nær Jake Gyllenhaal (30) og Taylor Swift (21) at det er kjærlighet på gang.

Artikkelen er over ni år gammel

Taylor Swifts nyeste countryalbum «Speak Now » er spekket med det som skal være personlige låter til en rekke tidligere flammer. Den prisbelønte artisten har aldri lagt skjul på at de egenskrevne sangene er selvbiografiske.

Filmstjernen Jake Gyllenhaal kom imidlertid for sent inn i sangerens liv til å få en egen låt på plata. Dessuten skal de to være i full sving med å pleie kjærligheten, mens de som Swift synger om på sin kritikerroste plate, for lengst er et avsluttet kapittel.

Armbånd til 600.000 kr

Gyllenhaal, kanskje best kjent fra «Brokeback Mountain», skal ifølge bladet In Touch ha gitt Swift et armbånd i hvitt gull og med diamanter da hun 13. desember feiret sin 21-årsdag. Prislappen på smykket skal være på over 600.000 kroner.

Armbåndet er ifølge ikke navngitte venner av paret være et klart tegn på at Hollywood-stjernen mener alvor med romansen.

- Smykket er av det slaget som blir brukt på Oscar. Han ville gjøre noe helt spesielt for Taylor, sier en kilde til bladet ifølge nyhetsbyrået Wenn.

Hva Swift ga i gave til Gyllenhaal da han rundet 30 år 19. desember, er ikke kjent.

Selv om turtelduene ikke selv har bekreftet at de er kjærester, har en rekke amerikanske medier trykket bilder av paret hånd i hånd de siste to månedene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I NASHVILLE: Taylor Swift og Jake Gyllenhaal på kaffebar for tre uker siden. Foto: Bulls

Droppet Skavlan

Swift - som fikk terningkast 5 av VGs anmelder for sin nye plate - holder sin første konsert i Norge i mars neste år. Planen var at hun også skulle besøkt Fredrik Skavlan i studio før jul, men det ble avlyst fordi hun hadde for mye på agendaen i hjemlandet USA.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder