Hovedinnhold

Hugh Grant pappa igjen

ALDRI GIFT: Hugh Grant - her på en pressekonferanse for få måneder tilbake. Foto: AP
ALDRI GIFT: Hugh Grant - her på en pressekonferanse for få måneder tilbake. Foto: AP
Hugh Grant er lykkelig over sønnen, men 52-åringen skal være akkurat like singel som forrige gang han ble pappa.

Denne saken handler om:

Den britiske Hollywood-stjernen melder selv nyheten på sin Twitter-side .

«For å svare på noen spørsmål. Jeg er henrykt over at min datter nå har fått en bror. Jeg forguder dem begge grenseløst. De har en fantastisk mamma», skriver han i kunngjøringen.

Samme kvinne

Avisen Daily Mail  skriver at barna har samme mamma - den kinesiske skuespilleren Tinglan Hong, som er 19 år yngre enn Grant.

Da de to fikk datteren tabitha sammen i 2011 skrøt Grant også av Hong (33), men han presiserte at de ikke var kjærester. Like før datteren ble født for snart to år siden, kjøpte Grant et eget hus til Hong i London.

Akkurat som forrige gang, har Grant og Hong holdt hemmelig for offentligheten at hun har gått gravid med hans barn.

Grant røper heller ikke når sønnen kom til verden eller hva han skal hete.

Viser seg aldri sammen

Skuespilleren har vært singel de siste tre årene, med unntak av affæren med Hong, som han selv har beskrevet som «av det løse slaget». De to har heller aldri vist seg sammen i rampelyset.

Filmstjernen, kjent fra suksesser som «Notting Hill», «Love Actually» og «Fire Bryllup og en Gravferd», har aldri vært gift. Hans lengste forhold til nå var med supermodellen Liz Hurley - en allianse som varte i 14 år fram til 2000.

- Spennende

Ungkarstilværelsen til tross - Grant har i flere intervjuer de siste par årene skrytt av papparollen.

- Folk har sagt til meg at babyperioden ikke er så mye å skryte av, men jeg synes faktisk den er spennende», har 52-åringen uttalt.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film