Hovedinnhold

Scarlett struttet på premiere

(VG Nett) Scarlett Johansson (20) struttet litt ekstra under gårsdagens filmpremiere i Hollywood.

Denne saken handler om:

Filmstjernen spiller hovedrollen i det nye komedie-dramaet «In Good Company», som dukker opp på norske kinolerreter 18. februar.

Struttet

I går skred Scarlett opp den røde løperen i Los Angeles, hvor filmen hadde førpremiere. Iført dyp utringning, push-up-topp, jeans og åpen jakke, stilte Scarlett sine mannlige kolleger i skyggen.

Scarlett har det med å strutte litt ekstra når hun stiller i finstasen ved offentlige anledninger ( SE FLERE STRUTTEBILDER HER! Men sjelden har publikum sett henne strutte så mye som under gårsdagens opptreden.

Spiller datter

I filmen spiller Scarlett datteren til en reklamemann (spilt av Dennis Quaid). Reklamemannen føler seg tilsidesatt når firmaet ansetter en ny sjef som er langt yngre enn ham selv (spilt av Topher Grace) - og som att på til innleder et seksuelt forhold til datteren hans.

Regissør Paul Weitz var til stede på førpremieren. Det samme var Dennis quaid og Topher Grace - som alle tre svermet rundt sin vakre motspiller.

Selma Blair, som også står på rollelisten, kastet glans under begivenheten. Hun klarte imidlertid ikke å stjele oppmerksomheten fra Scarlett som solte seg i blitzregnet fra de mange fremmøtte pressefotografene.

Ekte vare

Scarlett, som er utstyrt med ekte vare, uttalte nylig at hun ikke vil nøle med å legge seg under kniven når skjønnheten falmer og kroppen skifter fasong.

- Jeg vil ikke bli gammel og stygg, forklarte 20-åringen ifølge nyhetstjenesten Ananova.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film