Hovedinnhold

Nå gir hun opp Hollywood

VIL UT AV RAMPELYSET: Amanda Bynes (24) - her på MTV Video Music Awards i fjor. Foto: Reuters
VIL UT AV RAMPELYSET: Amanda Bynes (24) - her på MTV Video Music Awards i fjor. Foto: Reuters
(VG Nett) Film- og TV-stjernen Amanda Bynes (24) er lei av bransjen. Derfor legger hun opp.

Denne saken handler om:

Sin unge alder til tross - den amerikanske skuespilleren har pensjonert seg. I hvert fall fra Hollywood. Det er hennes egne ord på Twitter.

Amanda Bynes, tidligere kjent som barnestjerne i «All That», betror fansen at hun rett og slett ikke liker jobben lenger.

- Har sluttet

24-åringen postet i helgen en rekke meldinger på Twitter, hvor hun blant annet skriver at «jeg er ikke glad i skuespilleryrket lenger, så jeg har sluttet med det».

Bynes legger til at det å være skuespiller, ikke er så morsomt som det kan se ut som. Meldingen vitner om at den unge stjernen savner mer utfordringer enn den hun har hatt til nå. Blant annet presiserer hun at hun aldri selv har vært med på så skrive manus eller utforme de rollene hun til nå har fylt - deriblant i TV-serien «What I Like About You» og i filmer som «Hairspray» og «She's The Man».

«Jeg har bare spilt de rollene som produsentene og regissørene har villet at jeg skal spille», twitrer 24-åringen.

Hun legger til at når hun har mistet gløden for det hun holder på med, så er det på tide å gi seg.

Taus om fremtiden

«Jeg vet at 24 år er en ung alder å pensjonere seg i, men nå får dere altså nyheten her først: Jeg har pensjonert meg», lyder det fra skuespilleren som ikke røper eventuelle nye jobbplaner utenfor showbusiness. Bynes har allerede bevist at hun spiller på flere strenger - som designer, sanger og modell.

Bynes kan uansett ta seg tid og råd til å tenke seg om før hun kaster seg ut i noe nytt. I 2007 ble hun rangert som nummer fem på Forbes' liste over verdens rikeste kjendiser under 21 år.

I løpet av året dukker Bynes opp i en birolle i «Easy A». Så fansen har ikke sett det siste av henne på lerretet riktig ennå.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film