Hovedinnhold

Måtte avkrefte nye dødsrykter rundt Morgan Freeman (75)

FORTSATT I FULL VIGØR: Skuespiller Morgan Freeman (75) er slett ikke død. Foto: AFP
FORTSATT I FULL VIGØR: Skuespiller Morgan Freeman (75) er slett ikke død. Foto: AFP
Den prisbelønte skuespilleren Morgan Freeman er den foreløpig siste i rekken av kjendiser som har blitt erklært død uten at det har vært sant.

Denne saken handler om:

Facebook-siden «R.I.P Morgan Freeman» (Hvil i fred Morgan Freeman) fikk over 66.000 likes i løpet av kort tid.

Men Freeman trengte slett ingen avskjedshilsener. Skuespilleren lever og er i full vigør, og hans representant har måttet avkrefte ryktene overfor E!Online.

- Morgan er i live og frisk og har nå tatt plass på listen over skuespillere som har blitt utsatt for en slik spøk, sier den ikke navngitte representanten.

Ikke første gang

Det er heller ikke første gang nettopp Freeman har blitt utsatt for slike dødsrykter. For to år siden var han også erklært død, den gang startet ryktene via en melding fra en falsk CNN-konto på Twitter.

Tidligere i sommer ble Eddie Murphy utsatt for samme type rykter, og også den gangen var det en hyllest-side på Facebook som utløste ryktestormen. Andre kjendiser som har vært utsatt for det samme er - blant mange andre - Justin Bieber, Paul McCartney og Celine Dion

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film