Hovedinnhold

Hollywood-kjekkas giftet seg

HEMMELIGHETSFULLE: Matthew McConaughey og kjæresten Camila, her på et bilde fra i fjor, holdt tett om bryllupet. Foto: Pa Photos
HEMMELIGHETSFULLE: Matthew McConaughey og kjæresten Camila, her på et bilde fra i fjor, holdt tett om bryllupet. Foto: Pa Photos
Matthew McConaughey (42) og modellkjæresten Camila Alves (29) har omsider giftet seg.

Denne saken handler om:

Filmstjernen McConaughey og smellvakre Alves ble smidd i Hymens lenker lørdag. Paret hadde kun invitert familie og nære venner til den private seremonien hjemme i Texas, skriver bladet People .

Amerikanske McConaughey ble sammen med den den 13 år yngre brasilianske modellen for snart syv år siden - ikke lenge etter at han var blitt vraket av filmstjernen Penelope Cruz (38) etter en kort romanse.

Bytter etternavn

McConaughey og Alves, som forlovet seg  i romjulen, har to barn sammen, sønnen Levi (snart 4) og datteren Vida (2) sammen.

Alves bytter for øvrig etternavn og heter heretter Camila McConaughey.

Det skal ha vært viktig for stjerneparet å holde bryllupet unna offentligheten. Til og med noen av gjestene skal ha vært uvitende om hva slags feiring de var invitert til.

13 ÅRS FORSKJELL: Matthew McConaughey (42) og kona Camila (29). Foto: GETTY IMAGES
13 ÅRS FORSKJELL: Matthew McConaughey (42) og kona Camila (29). Foto: GETTY IMAGES

Men selv om brudeparet ikke ønsket nysgjerrighet rundt selve begivenheten, så har de gitt People lov til å trykke brudebilder i neste ukes utgave.

Hva slags honorar de nygifte får for å selge bildene, er ikke kjent, men det er garantert ikke snakk om småtteri.

I vinden

Det har for øvrig vært en travel uke for McConaughey. For en uke siden var han med på å stjele showet under MTV Movie Awards i Los Angeles da han strippet  sammen med andre mannlige stjerner - og denne helgen vakte han i tillegg opppsikt ved å trekke seg fra filmrollen  som John F. Kennedy.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film