Hovedinnhold

Corey Feldman knust over navnebrorens død:

- Corey var en plaget sjel

BESTEVENNER: Corey Haim og Corey Feldman var ikke bare navnebrødre. De hang også sammen som erteris. Foto: AP
BESTEVENNER: Corey Haim og Corey Feldman var ikke bare navnebrødre. De hang også sammen som erteris. Foto: AP
(VG Nett) Tårene rant nedover kinnet til Corey Feldman da han hørte om bestevennen og tenåringsidolet Corey Haims død.

Denne saken handler om:

Åttitallsidolet Corey Haim (38) døde i går ettermiddag på et sykehus i California etter at han kollapset i hjemmet sitt. Skuespillerkompisen Corey Feldman (38) ble ofte nevnt i samme åndedrag som nå avdøde Haim - og de hang sammen som erteris da skuespillerkarrierene deres skjøt fart på slutten av 80-tallet.

- Dette er et tragisk tap av en vidunderlig, vakker og plaget sjel, som for alltid kommer til å være min bror og beste venn, sier han i en offentlig uttalelse gjengitt av Perez Hilton.

- Tårene rant

Dødsårsaken blir ikke klar før obduksjonsrapporten foreligger, men politiet spekulerer i at dødsfallet kan være overdoserelatert.

- Jeg ble vekket klokken halv ni på morgenen av søsknene mine som informerte meg om dødsfallet til min bror Corey Haim. Øynene mine hadde ikke rukket å åpne seg, før tårene rant nedover ansiktet mitt, heter det også i uttalelsen.

FØR: Slik så Corey Haim ut på 80-tallet. Foto: AP
FØR: Slik så Corey Haim ut på 80-tallet. Foto: AP

De to navnebrødrene møttes på audition til filmen «The Goonies» i 1985, hvor kun Feldman fikk en rolle. Haim slo gjennom året etterpå med tenåringsfilmen «Styrkeprøven».

Det var imidlertid i 1987 at karrierene deres virkelig skjøt fart, da begge spilte sammen med Kiefer Sutherland og Jason Patric i kultfilmen «The Lost Boys».

Filmfrelst?Les flere filmsaker her.

Narkotikamisbruk

Ironisk nok var «The Lost Boys» begynnelsen på slutten for Corey Haim. I 1994 innrømmet han at filmsuksessen hadde ført til et utstrakt narkotikamisbruk. Likevel hadde han framstått som rusfri de siste årene.

Den siste tiden bodde han hjemme for å pleie sin kreftsyke mor. Det var foran henne at Haim kollapset.

- Han var en god gutt. Jeg er knust, sier hun til RadarOnline.

Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film