Hovedinnhold

Brittany på salg i London

(VG Nett) Filmaktuelle Brittany Murphy (28) er Mohammed Al Fayeds trekkplaster.

Denne saken handler om:

MÅTTE POSERE: Mohammed Al Fayed plasserte to valper i armene på filmstjernen Brittany Murphy på dagens åpning av sommersalget på Harrods i London. Foto: AP
MÅTTE POSERE: Mohammed Al Fayed plasserte to valper i armene på filmstjernen Brittany Murphy på dagens åpning av sommersalget på Harrods i London. Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP
Den amerikanske filmstjernen er håndplukket av Harrods-sjefen Mohammed Al Fayed til å kaste glans over dagens innledning av sommersalget på det enorme kjøpesenteret.

Da den 28-årige Hollywood-yndlingen meldte sin ankomst, slapp hun ikke unna det som andre celebre salgs-trekkplastre har måttet være med på før henne - nemlig å posere med firbente venner fra senterets kjæledyrebutikk.

Hylte

Brittany så vettskremt ut og hylte da hun fikk to små, viltre valper plassert i armene, men hun samlet seg raskt og klarte å servere et bredt smil til fotografene.

Mer fornøyd så sortkledde Brittany ut da hun - tradisjonen tro - ble prydet med diamanter fra en av senterets eksklusive smykkeforretninger.

Lang rekke

28-åringen, aktuell i «Sin City» - som kommer på norske kinolerreter i juli, føyer seg inn i den lange rekken av smellvakre, amerikanske kjendiskvinner som lar seg overtale av Al Fayed til å reklamere for salgsstartskuddet.

I januar var det filmstjernen Lucy Liu (37) som måtte posere med en firbent, mens det i fjor sommer var Christina Aguilera (24) som tok oppdraget.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film