Hovedinnhold

Avdødt 80-tallsidol koblet til ulovlig narkoring

DØDE: Corey Haim var et av tenåringsidolene på 80-tallet. Foto: AP
DØDE: Corey Haim var et av tenåringsidolene på 80-tallet. Foto: AP
(VG Nett) Politiet har funnet en falsk resept på et heroinlignende legemiddel i hjemmet til den avdøde skuespilleren Corey Haim (38).

Denne saken handler om:

Onsdag i forrige uke døde det tidligere 80-tallsidolet Corey Haim. I påvente av obduksjonsrapporten har det har blitt spekulert i om dødsfallet kan være overdoserelatert på grunn av Haims tidligere narkomisbruk.

Les også:80-tallsidol funnet død

Nå har politiet i Los Angeles gjort reseptfunn i Haims hjem som knytter ham til en ulovlig narkoring i San Diego. Narkoringen har vært under etterforskning lenge, mistenkt for å selge falske resepter til reseptbelagte medikamenter, skriver CNN.

Resepten er til legemidlet OxyContin, bestående av det heroinlignede opiatet Oxycodone, og er én av i alt 5000 resepter som politiet har knyttet til narkoringen per dags dato.

FØR: Slik så Corey Haim ut på 80-tallet. Foto: AP
FØR: Slik så Corey Haim ut på 80-tallet. Foto: AP

- Vi snakker ikke bare om 40 piller, det er mye mer enn det, sier en representant for påtalemyndighetene i Califorina, Jerry Brown, til CNN.

Brown forklarer at narkoringen bruker stjålne legeidentiteter til å bestille reseptblokker som de kan skrive ut falske resepter på.

Les også:- Corey var en plaget sjel

Da Corey Haim for alvor slo gjennom med tenåringsfilmen «Styrkeprøven» i 1986, var veien til å bli et av 80-tallets største tenåringsidol kort.

Selv om det var filmen «Styrkeprøven» som stod for gjennombruddet hans, er det rollen som vampyrjeger i «The Lost Boys», sammen med blant andre Kiefer Sutherland og Jason Patrick, han huskes best for.

Følg Rampelys på Facebook.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film