Hovedinnhold

80-tallsidol funnet død

FUNNET DØD: Corey Haim (38) spilte blant annet i «The Lost Boys». Foto: AP
FUNNET DØD: Corey Haim (38) spilte blant annet i «The Lost Boys». Foto: AP
(VG Nett) «The Lost Boys»-skuespilleren Corey Haim (38) hadde slitt lenge med narkotikaproblemer.

Denne saken handler om:

Da Corey Haim for alvor slo gjennom med tenåringsfilmen «Lucas» i 1986, var veien til å bli et av 80-tallets største tenåringsidol kort.

I ettermiddag ble han funnet død, melder Los Angeles Times.

Ifølge Los Angeles-politiet er ikke dødsårsaken klar før obduksjonsrapporten foreligger, men de mistenker at det kan dreie seg om en overdose. Haim har tidligere vært åpen om narkotikamisbruket sitt.

FØR: Slik så Corey Haim ut på 80-tallet. Foto: AP
FØR: Slik så Corey Haim ut på 80-tallet. Foto: AP

Filmfrelst?Les flere filmnyheter her

Selv om det var filmen «Lucas» som stod for gjennombruddet hans, er det rollen som vampyrjeger i «The Lost Boys», sammen med blant andre Kiefer Sutherland og Jason Patrick, han huskes best for.

Etter at han så forsvant ut av rampelyset, har han de siste 10 årene forsøkt gjentatte ganger å gjøre comeback. Han var sist aktuell i en realityserie kalt «The Two Coreys» sammen med kompisen og skuespilleren Corey Feldman, som han har spilt mot ved flere anledninger, i 2007.

Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film