Hovedinnhold

Potter-hysteri i New York

(VG Nett) Fansen hylte, lo og gråt om hverandre da Daniel Radcliffe og andre Potter-stjerner skred opp den røde løperen i New York i går.

Denne saken handler om:

Eldre Harry

«Harry Potter og fangen fra Azkaban», som kommer på norske lerreter 11. juni, er den tredje filmen i rekken om den unge magikeren. Hundrevis av hylende og gråtende fans hilste Radcliffe og de andre stjernene som hadde tatt turen. SE BILDER AV BÅDE FANS,SKUESPILLERE OG ANDRE STJERNER!

- Vi har jobbet i 11 måneder med filmen, og det er enormt tilfredsstillende at så mange kommer for å vise sin interesse, sa Radcliffe som har blitt betydelig eldre siden han første gang spilte Potter for snart tre år siden.

- Harry Potter og jeg er omtrent på samme alder, så vi vokser på en måte opp sammen, skal han ha forklart pressen.

Se bilder fra den nye filmen på VG Netts Filmextra!

Stjernespekket

Andre Potter-helter som kastet glans, var Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane og Alan Rickman. Skuelystne kjendiser som LL Cool J, Christie Brinkley og Susan Sarandon møtte også fram for å se filmen der Harry Potter starter jakten på hemmeligheten om sin egen fortid. LES MER OM FILMEN PÅ VG NETTS FILMSIDER!

Filmen har fått gode snikanmeldelser.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film