Hovedinnhold

Mamma Clooney diskuterer sønnen på Oscar-fest

MAMMAS GUTT: George Clooney og moren Nina Warren. Foto: AFP
MAMMAS GUTT: George Clooney og moren Nina Warren. Foto: AFP
(VG Nett) Filmstjernen George Clooney (50) må gjøre seg klar for avsløringer fra privaten når moren Nina (72) inviteres til Oscar-fest.

Denne saken handler om:

Årets store filmfest starter med den årlige forfesten før selve seremonien i Kodak Theatre natt til mandag norsk tid. I år har produsentene Brian Grazer og Don Mischer invitert flere av de nominertes mødre til å kaste glans - og for å snakke om sine håpefulle.

George Clooneys mor, Nina Warren, dukker opp og skal intervjues om sønnen, det samme skal mødrene til Melissa McCarthy, Gary Oldman, og flere, melder deadline.com.

George Clooney har den siste tiden drevet en intens Oscar-«valgkamp», både for «Maktens menn» hvor han er nominert for beste omarbeidede manus, og for «The Descendants» som er nominert i fem kategorier, og han selv er nominert som beste mannlige skuespiller.

I kveld viser TV-kanelen ABC et innslag hvor de besøker Nina Clooney hjemme i Augusta i Kentucky, hvor familien flyttet midt på 1970-tallet, og tidligere i måneden inviterte hovedpersonen selv kanalen CBS hjem.

Også i fjor var mødrene til de største stjernene invitert, blant andre James Franco, Jeremy Renner og Mark Wahlberg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film