Hovedinnhold

Brittany Murphys ektemann saksøker filmselskap

VAR ENKEMANN: Brittany Murphy og Simon Monjack - her på et bilde fra 2008 - giftet seg i 2007. Hun døde like før jul. Foto: Reuters
VAR ENKEMANN: Brittany Murphy og Simon Monjack - her på et bilde fra 2008 - giftet seg i 2007. Hun døde like før jul. Foto: Reuters
(VG Nett) Simon Monjack hevder at filmselskapet Warner Brothers er ansvarlige for kona Brittany Murphys død.

Det er nå gått i overkant av en måned siden skuespilleren Brittany Murphy døde etter å ha falt livløs om i dusjen 20. desember.

Rykter om rusmisbruk

Murphy døde av hjertestans, men det er ikke kommet frem hva som er årsaken til at dette skjedde. I etterkant av Murphys dødsfall har spekulasjonene gått om det kan skyldes overdreven slanking eller rusmisbruk fra Murphys side, men dette er blitt kontant avvist av hennes nærmeste.

VG Netts filmekspert:- Et tap for Hollywood

Nå sier ektemannen Simon Monjack at stress var årsaken til dødsfallet, og han er svært bestemt på hvem som har skylden for dette. I et intervju med The Daily Beast sier Monjack at han vil saksøke Warner Brothers fordi de er årsaken til konas død.

- De drepte henne, forteller han til nettsiden, og sier det at filmselskapet ga Murphy sparken fra innspillingen av «Happy Feet 2» var svært tungt for kona. Dette skjedde to uker før Murphy døde.

- Hun var helt knust, sier Monjack.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

- Mistet roller

TYNN: Et av de siste bildene som er tatt av Brittany Murphy, under premieren på hennes siste film Across the Hall. Foto: Bulls
TYNN: Et av de siste bildene som er tatt av Brittany Murphy, under premieren på hennes siste film Across the Hall. Foto: Bulls

Ved en senere anledning får han spørsmål fra TMZ om hva som skjer med søksmålet, og blir da mer ordknapp.

- Det er ikke så mye mer å si enn det som allerede er sagt. Jeg håper rettferdigheten vil seire, sier han til kjendisnettstedet.

Warner Brothers har ikke kommentert det kommende søksmålet fra Murphys ektemann.

Monjack understreker også at det kona ikke gikk på dop så lenge han var gift med henne.

- Hun var imot narkotika, det er ikke noe narkotika involvert i dette, sier han til The Daily Beast. Han mener ryktene om rusmisbruk, som heftet ved Murphy i tiden før hun døde, var ødeleggende for karrieren hennes.

- Det fikk henne til å miste roller, det er jeg sikker på. Alt hun ville vare å lage filmer, og hun ventet på en telefon om en rolle. At noen skulle huske hva slags talent hun var, sier Monjack.

Les også:Murphys mor snakker ut: - Min datter tok ikke dop

(Artikkelen fortsetter under bildet)

DØDE 32 ÅR GAMMEL: Den amerikanske filmstjernen Brittany Murphy. Foto: Reuters
DØDE 32 ÅR GAMMEL: Den amerikanske filmstjernen Brittany Murphy. Foto: Reuters

I Eminem-film

Murphy ble født i Atlanta den 10. november 1977. Hun vokste opp i New Jersey og flyttet senere til Los Angeles med mora for å prøve seg som skuespiller.

I 1990 begynte hun å få små roller i fjernsynsserier, reklamer og filmer. Hun er best kjent for sine roller i «Girl, Interrupted», «Clueless» og «8 Mile».

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film