Hovedinnhold

Rockestjerne sjekket inn på samme hotellet som Rihanna

Derfor er Dave Navarro på Rihannas hotell

PÅ NORGESBESØK: Dave Navarro sjekket inn på samme hotell som Rihanna, men tilsynelatende er det tilfeldig at de to stjernene bor der på likt.
PÅ NORGESBESØK: Dave Navarro sjekket inn på samme hotell som Rihanna, men tilsynelatende er det tilfeldig at de to stjernene bor der på likt.
Det skapte forvirring da rockestjernen sjekket inn på samme hotell som Rihanna, men Navarro er i Norge for å oppleve smerte.

- På vei til Oslo for å delta på suscon, kommer tilbake om et par dager! twitret Dave Navarro på tirsdag.
Sus con, forkortelse for supension convention, er en smertefull kongress som arrangeres på Månefisken i Oslo fra onsdag til fredag denne uken.

Den norske kongressen arrangeres av organisasjonen «Wings of Desire», og rockestjernen la ut en lenke til deres hjemmesider på Twitter for å bekrefte at det er hit han skal.

Under det tre dager lange arrangementet henger deltagerne fra taket i kroker som de har festet i egen kropp. Noen fester krokene gjennom huden på ryggen, andre henger fra føtter, armer eller ben. Hit skal altså Navarro, som nå er innlosjert på hotellet «The Thief», hvor også Rihanna bor. Hun skal ha konsert i Oslo på torsdag.

Tilsynelatende tilfeldig

I OSLO: Dave Navarro fotografert idet han forlater hotellet "The Thief". Foto: Sophia Storhaug/VG
I OSLO: Dave Navarro fotografert idet han forlater hotellet "The Thief". Foto: Sophia Storhaug/VG

- God morgen fra Oslo! Sus Con dag 1, skrev Navarro på Twitter før han forlot hotellet og ble knipset av VGs fotograf.

Pressen har samlet seg rundt «The Thief» for å holde øye med Rihanna, men det er tilsynelatende tilfeldig at de to stjernene bor på samme hotell.

Navarro spiller i bandet Jane's Addiction og har tidligere også spilt med Red Hot Chili Peppers, men han er ikke blitt linket til Rihanna i musikalsk sammenheng.

Leder for «Wings of Desire», Håvve Fjell, forteller at Navarro ble introdusert for det norske supension-miljøet, da han traff rockestjernen i Las Vegas i midten av juni.

- Vi var begge der i forbindelse med et annet suspension-arrangement, og jeg var den som hang ham opp i kroker. Vi kom i prat, og jeg fortalte ham om arrangementet i Oslo, forteller Fjell.

Navarro bestemte seg dermed for å dra til Oslo. Han har ikke vært på slike arrangementer her tidligere.

- Men han er her som deltager, bekrefter Fjell, og legger til at Navarro håper på minst mulig oppstyr rundt sin person mens han er her.

- Jeg fikk inntrykk av at det er noe av det han liker med suspension cons, at han kan være anonym en stund, forteller han.

Alkoholfritt
Det er tolvte året på rad at det arrangeres en «sus con» i Oslo, og begivenheten tiltrekker seg deltagere fra over 10 ulike land. Arrangementet er alkoholfritt, bortsett fra på avslutningsfesten som arrangeres på lørdag. Man blander ikke suspension og rus.

- Hvorfor driver folk med dette?

- Fordi det er kjempegøy! Det er også vondt så klart, men ikke så ille som du skulle tro. Folk gjør dette fordi det er en utfordring, og samtidig er det et skikkelig kick. Smerte sørger for at det utløses endorfiner og adrenalin i kroppen, så det kan godt sammenlignes med en naturlig rusopplevelse, forklarer han.

KJEMPEGØY: Delatger Alan Belardinelli viser hvordan ting gjøres på smertekongress. Han er en av flere suspension-entusiaster i Norge. Foto: Helene Fjell
KJEMPEGØY: Delatger Alan Belardinelli viser hvordan ting gjøres på smertekongress. Han er en av flere suspension-entusiaster i Norge. Foto: Helene Fjell

Det varierer hvor lenge folk holder ut mens de henger i kroker.
- Noen kan henge i et par minutter, mens andre holder på i flere timer, fortelle han.

Trygt

Ifølge Fjell er man svært nøye på sikkerheten under arrangementet, og det er bare nøye utvalgte personer som får henge opp deltagerne. Fjell forteller at det finnes mange ulike måter å henge folk på. Da han assisterte Navarron i Las Vegas, valgte rockestjernen en såkalt supermann-formasjon, hvor man henger fra rygg og ben.

- Hvor lenge holdt han ut?

- Jeg tar ikke tiden på folk, og poenget er heller ikke å henge lengst, svarer Fjell.

Arrangementet er åpent for publikum på torsdag og fredag, men de som håper på en gratiskonsert med Navarro i forbindelse med arrangementet vil nok bli skuffet.

- Så vidt jeg vet har han ikke med noen instrumenter, avslutter Fjell.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys