Hovedinnhold

Brad Pitt snakker ut om alkoholmisbruk og terapi

<p>I TERAPI: Brad Pitt, her før premieren på  «The Lost City of Z» i Hollywood, har sluttet å drikke, forteller han selv.</p>

I TERAPI: Brad Pitt, her før premieren på  «The Lost City of Z» i Hollywood, har sluttet å drikke, forteller han selv.

Foto: Chris Pizzello, AP
Skuespiller Brad Pitt forteller for første gang om alkoholmisbruket som ledet til skilsmisse fra Angelina Jolie. Han er nå totalavholds og går i terapi.

Denne saken handler om:

– Jeg elsker det. Jeg prøvde to ulike terapeuter før jeg fant den rette, forteller den 53 år gamle skuespilleren i et eksklusivt intervju med magasinet GQ Style.

Da Jolie etter 12 års samliv tok ut skilsmisse i september, kom hun med en rekke anklager mot Pitt. Selv mener han å ha sluttet med «det meste» allerede da de to ble sammen. Det var kun alkoholen han ikke kuttet ut, forteller han.

– Helt ærlig, jeg kunne ha drukket en russer under bordet på hans egen vodka. Jeg var proff. Jeg var god, sier han i intervjuet.

Les mer: Tøffe skilsmisse-krav for Brad Pitt

Det siste året tok alkoholen overhånd, bekjenner Pitt. Likevel er det med blandede følelser han nå har byttet den ut med tranebærjuice og mineralvann.

– Det er bittersøtt, men jeg har fått tak på følelsene mine igjen, sier han.

Pitt sier at han har lært å snakke ut om følelser, stikk i strid med oppdragelsen sin, der han lærte at man bare skal takle alt på egen hånd. De siste seks månedene har han gått i seg selv, sett på sine svakheter og feilgrep og tatt eierskap til dem, forteller han.

Jolie snakket ut: – Vanskelig tid

Om kampen om foreldreretten til parets seks barn, sier han at han og Jolie vil gjøre alt for å holde saken utenfor rettssalene.

– Heldigvis ser min partner i dette likt på saken. Det er bare veldig, veldig opprørende for barna, å plutselig få familien sin revet fra hverandre, sier han.

TMZ: Angelina Jolie kjøper hus til svimlende sum

Pitts nyeste film, War Machine, et satirisk blikk på Afghanistan-krigen, har premiere 26. mai. Det er likevel ikke en lystig 53-åring som snakker om karrierefremtiden.

– Jeg ser egentlig ikke på meg selv som en skuespiller lenger. Det opptar så lite av tiden og fokuset mitt. Film føles som en billig utvei for meg, en måte å overkomme de tunge følelsene. Det fungerer ikke lenger, særlig ikke som far, sier Pitt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys