HOLDER SEG HJEMME: Unni Lindell trakk seg fra Krimfestivalen og avlyser alle arrangement fremover grunnet at et nært familiemedlem fikk påvist coronasmitte. Foto: Mattis Sandblad

Unni Lindells familie Corona-rammet: – Avlyser alle arrangement

Unni Lindell avlyser alt av arrangementer fremover etter at et nært familiemedlem er smittet av coronaviruset.

Artikkelen er over 25 dager gammel, myndighetenes råd angående coronasmitten kan derfor være utdaterte. Du kan alltid holde deg oppdatert i vår spesial, eller gjennom FHIs nettsider.

Det skriver krimforfatteren på sin Instagramkonto.

Unni Lindell var én av tre forfattere som trakk seg fra krimfestivalen i Oslo i slutten av forrige uke, og hun forteller nå om hvorfor hun så seg nødt til å avlyse.

– Jeg fikk virusfrykt. Et nært familiemedlem var nummer to i Oslo som fikk påvist corona etter Italia-tur. Det kom fort og nært. Jeg har avlyst alle arrangementer med mye folk i nærmeste fremtid, skriver Unni Lindell.

Hun understreker at hun selv ikke er satt i karantene og at det går fint med familiemedlemmet.

Unni Lindell: Bor ikke med mannen, lever på brødskiver, går ikke ut

VG har vært i kontakt med krimforfatteren som ikke ønsker å kommentere utover det hun har skrevet på Instagram. Men på spørsmål om hun får mer skrivero fremover svarer hun:

– Jepp.

For til høsten kommer nemlig krimdronningen med første bok i en helt ny serie – etter overgangen til Petter Stordalen-forlaget Capitana. Hun avslører i instaposten at den nye helten heter Lydia Winther og jobber på Sentrum Politistasjon.

les også

Unni Lindell forlater Aschehoug – går til Petter Stordalen-forlag

– Hun er 23 år, nyutdannet og blir bare kalt Snø. Hun har lyst krøllete hår, men er ingen dum blondine. En ung jente varsler om at det befinner seg folk i et ferietomt nabohus der hun steller hagen, og Snø blir dratt inn i en sak som virker liten, og som kollegene hennes ikke gidde å se på, men som viser seg å ha forgreninger helt inn i Norges oljeindustri, forteller Lindell om den kommende boken.

Dermed kommer Snø, som egentlig bare er satt til å skrive rapporter, seg til drapsseksjonen raskere enn det hun hadde drømt om.

Boken får tittelen «Nabovarsel» og kommer etter planen ut til høsten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder