BLE PÅKJØRT: Olivia Riley (41) døde lørdag.

Lucinda Rileys familie rammet av tragedie

Lucinda Rileys stedatter Olivia Riley (41) døde lørdag etter å ha blitt påkjørt av en bil mens hun var ute og gikk tur med hundene sine.

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Det melder The Guardian.

Olivia Riley var bestselgerforfatteren Lucinda Rileys stedatter og et av mannen Stephens tre barn fra et tidligere ekteskap. Paret hadde tilsammen syv barn.

Både Stephen og Olivia Riley jobbet for Lucinda og hennes forfatterskap. Han som agent, og hun som personlig assistent.

Familien som fortsatt er i sorg etter Lucindas bortgang i fjor sommer, melder nå at de har mottatt beskjeden om dødsfallet med stor sorg:

DØDE I FJOR SOMMER: Lucinda Riley har i flere år vært en av de mestselgende forfatterne i Norge. 11. juni i fjor døde hun etter fire års kamp mot kreft i spiserøret.

«Takk for at du var en så kjærlig søster og datter og engasjerer deg så briljant med lesere fra hele verden,» skriver familien på Lucinda Rileys Instagramkonto:

«Hun var det første kontaktpunktet for leserne, og hun elsket å ha kontakt med dere alle», skriver familien til Lucinda Rileys fans og lesere.

Bakgrunn: Lucinda Riley er død

Familien forteller også at Olivia Riley i tillegg var den som administrerte Lucindas sosiale mediekanaler og oppdaterte nettsiden hennes.

Den tragiske ulykken skjedde tidlig lørdag morgen, opplyser politiet til The Guardian.

Ifølge avisen var Riley ute og gikk tur med sine tre hunder i et villastrøk i Chelsea da hun ble påkjørt av en bil. Politiet ber vitner melde seg.

Alle tre hundene døde også etter ulykken.

Sjåføren ble arrestert og satt i varetekt, men senere løslatt mot kausjon. Han skal stilles for retten i juni, skriver The Guardian.

Lucinda Rileys norske forlag mottok også beskjeden med stor sorg.

FULLFØRER MORS VERK: Lucinda Riley med sønnen Harry Whittaker som nå skriver på det åttende og siste bindet av serien «De syv søstre» - som gjorde Lucinda til tiårets mestselgende forfatter i Norge.

– Vi møtte akkurat Olivia, hennes far Stephen og stebroren Harry Whittaker i London. Sistnevnte sitter akkurat og skriver på det siste bindet i sin mors romanserie «De syv søstre». Da vi møtte dem i London var de begynt å komme til hektene igjen etter Lucindas sykdom og bortgang.

– Dette er naturligvis et hard slag for familien, og vi i Cappelen Damm føler stor sorg med dem, sier salg- og markedsdirektør Knut Gørvell i Cappelen Damm til VG.

Oliva Riley var en sentral person for forlaget når det gjaldt kontakten med deres store bestselgerforfatter, Lucinda Riley.

– Olivia var også med på mange av Lucindas Norges-turneer, blant annet den store lanseringen av «Stormens søster», boken som har norsk handling, i Grieghallen i 2016.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no