BLE MAMMA: Camilla Läckberg og kjæresten Simon ble foreldre til datteren Polly 1. april. Foto: Janerik Henriksson NTB scanpix

Krimdronningen har blitt mamma

Den svenske forfatteren Camilla Läckberg har delt et bilde av sin nyfødte datter på Instagram.

  • Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Krimforfatteren Camilla Läckberg (40) har nå blitt firebarnsmor. Fredag 1. april ble hun og kjæresten, MMA-bokseren Simon Sköld (27) foreldre til datteren Polly.

Läckberg har holdt fansen oppdatert på sin blogg og delte bildet av datteren og en sliten far på Instagram etter fødselen.

– Å våkne opp til dette. Takk for alle gratulasjoner, på insta, på blogg og SMS. Tenk. Endelig kom hun. 21.08 i går kveld. Vår datter Polly, skriver hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

På parets felles blogg skriver de nybakte foreldrene at datteren er 3836 gram av ren kjærlighet, med ti fingre og ti tær.

– Det gikk veldig bra og Camilla har det kjempefint. Nå tar vi kvelden og koser oss med vår lille datter.

Les også: Krimdronning hetset - tok oppgjør med Instagram

Oppmerksomhet for aldersforskjell

Polly er parets første barn sammen, men Läckberg har også tre barn fra tidligere forhold.

Fra 2010 til 2014 var hun gift med politimannen, forfatteren og tidligere Robinson-vinner Martin Melin. Et halvt år etter bruddet offentliggjøre forfatteren at hun igjen hadde funnet lykken – med Simon.

Aldersforskjellen har fått mye oppmerksomhet i mediene, men her har Läckberg gått kjæresten i forsvar.

– Det jeg misliker aller mest er de som fordummer Simon. Han kalles barn i enkelte artikler. Man er ikke barn når man er 27 år, har hun tidligere uttalt.

Simon har også fortalt svenske Expressen at han har planer om å gifte seg meg forfatter-kjæresten.

Bokanmeldelse: Camilla Läckberg - «Løvetemmeren»

Krimdronning

Her hjemme har Läckbergs bøker fått stor oppmerksomhet av det norske publikummet. Hennes krimromaner om Erica Falck og drapsgåtene i idylliske Fjällbacka har blitt solgt i over 1,2 millioner eksemplarer.

Bokserien har blitt en internasjonal bestselger - oversatt til 37 språk og solgt i 50 land. Flere av bøkene har også blitt filmatisert.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder