Ny «Fifty Shades of Grey»-bok kommer drøyt to uker

Denne gangen er det Christian Grey som skal få fortelle
historien.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Forfatter E. L. James har skrevet en ny roman i «Fifty Shades of Grey»-serien. De første tre bøkene i den svært populære serien ble gitt ut i 2011 og 2012, og mandag offentliggjorde den britiske forfatteren at en ny bok er like rundt hjørnet.

Les også:Par tatt på fersken under «Fifty Shades»

Karakterens bursdag

18. juni kommer boken «Grey», oppkalt etter bokseriens mannlige hovedperson Christian Grey. Boken kommer ut på karakterens fødselsdag, og skal fortelle historien millioner av lesere allerede kjenner gjennom øynene på nettopp Christian Grey.

– Håper dere vil like den, skriver James på sin Instagram-konto.

I de andre «Fifty Shades»-bøkene fortelles historien av den kvinnelige hovedpersonen Anastasia Steele.

– Christian er en kompleks karakter, og leserne har alltid blitt fascinert av hans begjær og motivasjon, samt hans brokete fortid. Og som alle som har vært i et forhold vet, er det alltid to sider av en sak, skriver James på hjemmesiden sin.

Vurdert lenge

Allerede da VG møtte James i 2012, sa hun at hun vurderte å skrive flere bøker i serien.

– Jeg vurderer det, men har ikke bestemt meg for noe enda. Akkurat nå skriver jeg på noe annet, så det skjer ikke med det første, men jeg utelukker det heller ikke, svarte forfatteren da.

Les også:Norsk BDSM-leder tar avstand fra «Fifty Shades»

De tre første bøkene i serien har solgt rundt 100 millioner eksemplarer verden over, og Hollywood-filmen basert på den første boken har spilt inn over 900 millioner kroner siden premieren i feburar. I filmen spiller Jamie Dornan og Dakota Johnson hovedrollene, og det er ventet en ny film i 2017.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder