Wenche Foss tapte veddemål

(VG Nett) Wenche Foss (92) tapte bokveddemål - og jubler.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
Wenche Foss

En drøy måned har gått siden billedboken «Wenche Foss - Diva og medmenneske» ble lansert - en begivenhet som teaterdivaen selv kastet glans over. Men Wenche Foss hadde den gangen ikke tro på at boken ville selge over 5000 eksemplarer.

- Hvem vil vel ha en bok med bare bilder av meg? sprudlet 92-åringen som veddet to flasker vin mot forlaget om at boksalget ikke ville overskride 5000.

Fornøyd «taper»

Men nå har boken solgt i over 5000 eksemplarer, og Schibsted Forlag regner med at opplaget på 10.000 eksemplarer vil selges ut.

- Hva? Har jeg tapt veddemålet? Er det sant? jubler Wenche på telefon når VG Nett overbringer nyheten.

- Jeg håpet jo det, men trodde ikke det ville skje. Nå må jeg ut og finne to gode flasker hvitvin, humrer Wenche som forklarer at hun selv har stor glede av boken. Det er teaterdivaen selv som har skrevet bildetekster til alle bildene som tar for seg hennes lange karriere.

Artikkelen fortsetter under bildet.

EVIGUNG: Wenche Foss (92) på boklanseringen i november. Foto: Scanpix


- Så morsomt at den selger. Nå ble jeg veldig glad! Men det er jo egentlig ikke en bok, det er en samling bilder, forklarer Wenche som på pressekonseransen i november røpet både hemmelige kjærlighetshistorier og tips om hvordan hun holder seg så ung.

Les også: - Min eneste hemmelighet

VGTV: Se Wenche på pressekonferansen

FLERE NYHETER Å RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder