Linda Johansen: - Badet naken med Charlie Sheen

BOK

(VG Nett) Et av Linda Johansens morsomste minner fra jetsetlivet i Hollywood er da hun badet naken med Hollywood-stjernen Charlie Sheen.

Publisert: Oppdatert: 08.03.04 14:14

Heller ikke dette går, men en målbevisst Linda Johansen gir seg ikke og ber om å få låne lighteren hans. Hun blir skuffet da han ikke tilbyr seg å tenne sigaretten hennes. Til slutt prikker hun ham på skulderen og sier med kraftig norsk aksent.

- Er det slik Los Angeles-gutter behandler skandinaviske jenter? skal en utålmodig Johansen ha spurt, og Sheen skal da ifølge boka ha replisert: Where are you from, gorgeous?

«Tre drinker senere prater og flørter vi uten øyne for andre enn hverandre og bestemmer oss for å ta en tur ut i hagen» skriver Linda Johansen om den uforglemmelige kvelden.

Biografien «For alles øyne» til Linda Johansen kom ut i dag. På drøye 200 sider tar hun for seg både oppvekst og etter sigende skal boken være et oppgjør med hennes fortid i mykpornobransjen.

Neppe særlig overraskende starter boken slik:

«Det begynte med akutt pengeknipe og en ide om å tjene raske penger på å stille opp toppløs».

På fredag uttalte Tor Erling Staff på programmet «Først og Sist» at han ville forsøke å stoppe boken. Han ville imidlertid ikke si hvorfor eller hvem som har bedt ham om å gjøre det. Staff har imidlertid ikke tatt kontakt med forleggeren og boken kommer som planlagt ut i dag.