SKRIVER: Linnéa Myhre holder på å skrive bok, men sliter med å fullføre. Foto: Helge Mikalsen VG

Linnéa Myhre blogger igjen

For første gang på over tre år har forfatter Linnéa Myhre (25) skrevet innlegg på bloggen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

23. oktober i 2012 opplyste Myhre at hun hun skulle legge ned Linniiie.com, seks år etter at hun opprettet den. Da hadde hun allerede varslet «avgangen» i ett år.

«Takk for alle de positive kommentarene. Og alle de negative», skrev hun og satte punktum.

Siden har Myhre lansert to bøker om eget liv, svingt seg i «Skal vi danse» og blitt kjæreste med popstjernen Sondre Lerche (33). Det har ikke vært noe signal om at hun har savnet å gi jevnlige oppdateringer til fans og ikke-fans. Men nå har 25-åringen, tidligere kjent som «sinnablogger», igjen kastet seg ut i bloggland.

På samme bloggadresse skriver hun påskeaften at hun fortsatt ikke har noe å blogge om. Men så er det altså akkurat det hun gjør.

«Grunnen til at jeg er her, er fordi jeg egentlig skal skrive. Jeg skal skrive og redigere ferdig bok nr. 3, men for å være ærlig – tror jeg aldri at den kommer til å bli ferdig. Jeg blir skamfull og kvalm bare jeg ser manuset ligge på kjøkkenbordet, og prøver jeg åpne det, begynner det å svi i øynene. Og så begynner man å gjøre alle disse andre tingene i stedet», skriver Myhre og poster flere bilder av seg selv.

STJERNEPAR: Sondre Lerche og Linnéa Myhre på en kjendisfest for en tid tilbake. Foto: Helge Mikalsen VG

Flere av bildene er fra Los Angeles og Las Vegas, men om det er der hun befinner seg akkurat nå, røper hun ikke.

Uferdig bok

Hun poster også et bilde av en manusbunke til en roman med tittelen «Hver gang du forlater meg», en bok som allerede skulle vært lansert, skriver hun og forklarer at hun i stedet har brukt tid på dataspillet Candy Crush.

«Jeg prøver altså å kalle meg forfatter, og late som om jeg får det til. Det gjør jeg ikke», skriver hun.

Myhre vant flere priser før hun takket for seg for tre og et halvt år siden. Den usedvanlig sarkastiske bloggen fikk blant annet komi-dronning Anne-Kat Hærland (39) til å utpeke Linnea som sin arvtager. Men selv om Myhre var berømt og beryktet for sitt skråblikk på alt og alle, var hun også nådeløst ærlig om både depresjoner og spiseforstyrrelser.

Linnea: – Sykdommen skal helt bort

Langet ut: Linnea slaktet norske bloggere

Om bloggingen er en engangsforeteelse, eller om hun er tilbake for fullt, er uvisst.

Det har ikke lyktes VG å komme i kontakt med Myhre.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder