INSPIRERTE BOK: Barn over hele verden skal i boken «Happy» vise hva det betyr å være glad, og det var låten til Pharrell Williams som inspirerte boken. Foto:Robyn Beck,Afp

Pharrell Williams lager «Happy»-bok

Låten som tok verden med storm i fjor sommer, Pharrell Williams' «Happy», er nå være inspirasjonen bak en barne- og ungdomsbok.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Putnam Books for young Readers annonserte i forrige uke at Williams har signert en kontrakt med dem på fire bøker, og han begynner med en feiring av barndommen inspirert av monsterhiten «Happy», skriver The Guardian.

Det er i første omgang planlagt 250,000 kopier av boken som etter planen vil treffe bokhandelen 22. september, og som vil vise bilder av barn fra verden over som feirer hva det betyr å være glad.

Kommentar:Nypharrelsket

Den 41 år gamle artisten er selv far til seks år gammel gutt. Han har vunnet ti Grammys, to av dem for nettopp «Happy», og han var Oscar-nominert i fjor for samme låt som var soundtracket til «Despicable Me 2».

Anmeldelse:Pharrell Williams - «G I R L»

Williams tar til sommeren med seg musikken til Norge, og Stavernfestivalen. Pharrell har gjestet Norge en rekke ganger i løpet av sin snart tyve år lange karriere som artist, produsent og låtskriver. Senest var i Oslo Spektrum i september.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder