Hovedinnhold

«Sinna-Linnéa» slakter norske bloggere

Tordentale fra «Årets blogger»

FOLKETEATERET (VG Nett) Linnéa Myhre (21), en av landets mest populære bloggere, har lite godt å si om onsdagens store bloggfeiring i Oslo.

Denne saken handler om:

- Jeg vet ikke hva jeg gjør her egentlig. Det er bare en masse folk her som ingen kjenner. Jeg føler meg omgitt av en rekke tapere, sa bloggeren til VGTV like etter ankomsten. samtidig kastet hun irriterte blikk rundt seg.

VGTV: Se Linnéa kritisere bloggerne 

VGTV: Se flere bloggkjendiser her 

Besøk Linnéas blogg 

Kjent for «å bite»

Linnéa er like munnrapp som hun er krass over tastaturet. For Molde-jenta er kjent for å bite fra seg og har fått ord på seg for å være «sinnablogger» nummer én.

Les også: Northugs kjæreste vant bloggpris 

Ikke på grunn av imaget

21-åringen, som etter at VGTV snakket med henne ble kåret til årets blogger under Blog Awards, benekter imidlertid ovefor VGTV at imaget forplikter henne til å være negativ til arrangementet.

- Nei, men jeg går inn med en negativ innstilling. Det gjør jeg med alt, innrømmet Linnea før selve prisene begynte å drysse.

- Det er veldig mye folk her som ingen vet hvem er. Da jeg gikk nedover hit, tenkte jeg at jeg først nå innser hvor stor taper jeg er som går her med hele blogg-Norge. Hva gjør jeg her egentlig? Men jeg får bare smile og late som om jeg har det jævlig bra, forklarte bloggeren, som nylig ble kåret til årets blogger under Costume Awards.

- Mange tapere

Linnéa er ikke redd for å hisse på seg bloggkolleger når hun omtaler både seg selv og dem som tapere. For hun står fast på at hun mener de er tapere.

- Ja, det gjør jeg absolutt. Det er veldig mange. Og selvfølgelig noen unntak, lød det fra Linnea.

På spørsmål om hva hun mener om at Norge arrangere sin aller første Blog Awards, en egen prisutdeling kun for bloggere, svarer Linnéa ironisk:

- Det er morsomt at vi tar steget og hermer etter Sverige, 3-4 år etter.

Linnéa synes også at hele den norske bloggfesten er overdrevet.

- Det er veldig stort i forhold til hvem som er nominert. Jeg vet ikke hvem noen er. Jeg burde kanskje visst det.

Hun tror ikke kvelden blir noen minnerik opplevelse.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å sitte igjen og tenke at dette var dritkult. Men jeg kan selvfølgelig bli overrasket.

VGTV:  Se Linnéa korte takketale under Blog Awards 

«Fotballfruen» uenig

En som ikke er enig med Linnéa, er Caroline Berg (24), kjent for «Fotballfrue»-bloggen  sin. Caroline er ikke nominert under Blog Awards, selv om hun er Norges mest leste blogger. Likevel furter hun ikke. Tvert imot synes 24-åringen at det er viktig å hylle bloggerne med en egen fest - uavhengig om hun selv stiller med vinnersjanse eller ikke.

- Men det er typisk Linnéa å si noe sånt. Jeg er ikke enige med henne, sa en smilende Caroline på vei inn til prisdrysset.

Thorstvedt er stor fan

Også Charlotte Thorstvedt, programleder og blogger , lo godt av sinnabloggerens utspill.

- Jeg leste første gang Linneas blogg for noen få dager siden, og jeg elsker henne. Jeg digger Linnea! sa Charlotte, som selv var nominert i kategorien «Årets kjendisblogger».

Blog Awards skjer i regi av bladet Wixen og er den første i sitt slag i Norge. Bloggpriser i en rekke kategorier skal deles ut.

VGTV og minMote kommer med mer fra festen etter at prisene er delt ut.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys