Hovedinnhold

Kjendisblad innrømmer bløffeintervjuer

R&B-DIVA: Beyonce (29) - her på scenen under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: Reuters
R&B-DIVA: Beyonce (29) - her på scenen under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: Reuters
(VG Nett) Et tysk kjendismagasin innrømmer at ha presentert oppdiktede intervjuer med blant andre Beyonce.

Denne saken handler om:

Bladet Neon kryper til korset og innrømmer at de har lurt leserne. I en pressemelding innrømmer bladet at de fra 2004 fram til i dag har fabrikkert fem intervjuer. Blant superstjernene som har figurert i spaltene med sitater som altså ikke var deres egne, er Beyonce, Christina Aguilera og Snoop Dogg.

«Vi sier unnskyld til våre lesere for de fiktive reportasjene», lyder det fra bladet som ifølge Reuters har gitt den ansvarlige journalisten sparken.

Skrev om ekteskapskontrakt

Bløffen kom for dagen i januar da Beyonces management begynte å sjekke en historie i bladet som skal ha omhandlet ekteskapskontrakten til Beyonce og ektemannen Jay-Z.

Da reporteren ikke kunne legge fram bevis for at uttalelsene faktisk kom fra Beyonce selv, var skandalen et faktum.

«Vi går nå ut fra at dette intervjuet aldri har funnet sted og har avsluttet vårt ansettelsesforhold med reporteren», lyder det fra Neon.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få nyheter på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys