Hovedinnhold

Beyoncé viser frem tvillingene – og bekrefter navn

<p>FAMILIEFORØKELSE: Lille Blue Ivy Carter har fått to søsken. Her er hun sammen med foreldrene på basketballkamp i New Orleans i februar.</p>

FAMILIEFORØKELSE: Lille Blue Ivy Carter har fått to søsken. Her er hun sammen med foreldrene på basketballkamp i New Orleans i februar.

Foto: Theo Wargo, AFP
En måned etter fødselen viser Beyoncé frem Sir Carter og Rumi for verden.

Ryktene om fødselen svirret lenge før den endelige bekreftelsen kom 18. juni: Beyoncé og Jay-Z har blitt foreldre til tvillinger. De to har datteren Blue Ivy fra før.

Tvillingene ble betimelig nok født i tvillingenes tegn, og nå har endelig Beyoncé vist frem de to småtassene.

Les også: Beyoncé er gravid med tvillinger

På Instagram poserer hun på et bilde som kan minne litt om det hun la ut da hun avslørte graviditeten.

Og her bekrefter hun også navnene på de to krabatene, det ene med mer kongelig schwung enn det andre; Sir Carter og Rumi. TMZ har tidligere skrevet at paret har søkt om eierskap til navnene, som er et gutte og jentenavn. Om dette faktisk stemmer er ikke bekreftet fra dem som vet det med sikkerhet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys