Hovedinnhold

Bagatelle fikk tilbake stjernen

KRITISERER: Eyvind Hellstrøms kaller tidligere kollega for hore Foto: TV3
KRITISERER: Eyvind Hellstrøms kaller tidligere kollega for hore Foto: TV3
(VG Nett) Sjefskokk Eyvind Hellstrøm kan juble over at restauranten Bagatelle igjen har to stjerner i Michelin-guiden.

Den nye Michelin-guiden offentliggjøres mandag, men allerede i kveld fikk Eyvind Hellstrøm beskjed om at Bagatelle har fått igjen stjernen de mistet, skriver Aftenposten.

- Det stemmer at jeg fikk en telefon i kveld, og det er veldig hyggelig. Jeg mener også det er helt på sin plass, sier Eyvind Hellstrøm til VG Nett.

Les også:Bagatelle-sjefen: - Jeg er fryktelig skuffet

- Feil

Det var i fjorårets Michelin-guide at Hellstrøm og Bagatelle mistet den ene av sine to stjerner. At restauranten nå har fått igjen stjernen de mistet mener Hellstrøm er et bevis på at det var strengt å fjerne den i utgangspunktet.

- Jeg mener det var feil at den ble tatt fra oss, og det er tilbakemeldingen jeg har fått av svært mange andre også. Folkene jeg snakket med fra Michelin-guiden sa også at det var svært sjelden man fikk igjen en stjerne så fort etter at man mistet den, sier Hellstrøm.

Les også:TV-seerne etterlyser Hellstrøm-oppfølging

Ingen endringer

Kjøkkensjefen på den ankerkjente Oslo-restauranten forteller at restauranten ikke gjorde noen endringer etter at den ene stjernen forsvant i fjor.

- Vi fortsatte som før. Som restaurant er vi utrolig sårbare overfor feil. Men nå har vi fått denne gode nyheten, og det er hyggelig, sier Hellstrøm

- Skal du feire i kveld?
- Ja, det er klart man må feire dette.

- Og hvordan feirer man noe sånn?
- Da tar man frem en stor flaske champagne, den største vi kan finne og gleder oss over den gode nyheten. Håpet er at dette vil føre til en oppsving for oss, sier Hellstrøm.

Les også:Bagatelle får kritikk av Mattilsynet

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys