Hovedinnhold

Aylar vil knuse Northug

DYPT KONSENTRET: Aylar Lie på plass ved pokerbordet i Riga i Latvia. Foto: Scanpix Foto: Scanpix
DYPT KONSENTRET: Aylar Lie på plass ved pokerbordet i Riga i Latvia. Foto: Scanpix Foto: Scanpix
RIGA (VG Nett) Aylar Lie (27) danset seg til en andreplass i «Skal vi danse» med lungeproblemer og hjernerystelse. Nå skal hun bruke konkurranseinstinktet i poker-NM.

- Jeg er glad i kortspill, men poker er gøyest. Tidligere har jeg bare spilt med lekepenger, men det er helt klart en fordel om jeg vinner storpremien på to millioner også, smiler Aylar.

Les også: Her entrer Petter Northug poker-NM i Latvia

27-åringen er på plass i Riga Latvia for å delta i poker-NM på vegne av Team Betsson. Blant dem som deltar er Torsdag kveld fra Nydalen-komiker Morten Ramm, DJ og TV-kjendis Thomas «Fingern» Gullestad og ski-fantomet Petter Northug.

Les om Northug fra poker-VM: Hylles av poker-topper

Fordi norsk lovgiving ikke tillater pokerturneringen i Norge, går Norgesmesterskapet av stabelen i Riga i Latvia.

Aylar innrømmer at målet er å slå Petter Northug (25).

- Jeg kommer jo aldri, aldri til å slå han i ski, men det finnes i alle fall en mulighet til å kunne slå han i kortspill. Det er i hvert fall ikke umulig, i det minste. Men han er nok god i poker også, ler hun.

Aylar danset seg i fjor til en andreplass i «Skal vi danse» med både hjernerystelse og lungeproblemer. Det sterke konkurranseinstinktet håper hun på som en fordel under helgens pokerturnering. Vinneren går av med en sum på to millioner.

- Taktikken er tålmodighet. Men jeg har ikke ærlig så høye ambisjoner at jeg tenker at jeg skal slå 100 profesjonelle pokerspillere, forteller hun.
27-åringen er fortiden nedgravd i legestudier, og hadde telt ned på kalenderen i forkant av poker-NM.

- Jeg kan nok ikke leve av å være Aylar når jeg er 50 år, så jeg tror studiene er en god investering for framtida, forteller Aylar.

DELTAR I NM: Petter Northug på poker-NM i Riga i Latvia. Foto: Scanpix
DELTAR I NM: Petter Northug på poker-NM i Riga i Latvia. Foto: Scanpix

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys