Hovedinnhold

Kliner til i første «Paradise»-episode

FINNER TONEN: To av årets deltakere kliner til første natten på hotellet Foto: TV 3
FINNER TONEN: To av årets deltakere kliner til første natten på hotellet Foto: TV 3
(VG Nett) TV 3 lover mer av alt i årets sesong av «Paradise Hotel», og i kveldens premiere finner ett av parene tonen fra første stund.

Denne saken handler om:

Det er duket for en ny sesong med drama og intriger når «Paradise Hotel» starter opp igjen i kveld. Ti gjester sjekker inn på hotellet, og hele målet med serien er å få seg en partner. Forholdene legges til rette for romantikk og sex, og allerede i første episode får man se at to av gjestene finner tonen.

Les også: Dette er årets Paradise Hotel-deltakere

- Mer av alt

Når kvelden er over, får TV-seerne se at to av deltakerne ligger i sengen og kysser. En opptakt til resten av sesongen, om man skal tro Øyvind Skovli i TV 3.

- Som jeg har sagt, blir det mer av alt denne sesongen. Deltakerne som er med i år, kjenner til konseptet og er litt mer forberedt på hva som venter dem. Det har kanskje gjort at de tør å slippe seg litt mer løs, forteller han til VG Nett.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ÅRETS JENTER: De kvinnelige deltakerne i Paradise Hotel Foto: TV 3
ÅRETS JENTER: De kvinnelige deltakerne i Paradise Hotel Foto: TV 3

I fjorårets sesong var det særlig en jentesex-episode og en mobbekampanje som fikk mye oppmerksomhet. Selv om han lover mer av alt, kan ikke Skovli garantere at akkurat disse elementene kommer inn i årets sesong.

- Jeg kan ikke love jentesex på stående fot, nei. Det har heller ikke vært nødvendig å bryte inn på grunn av mobbing slik det var i fjor. Men i et slikt konsept vil det alltid være gnisninger mellom deltakerne, sier Skovli.

Ingen ny Petter

Petter Pilgaard ble vinneren av den første sesongen av norske «Paradise Hotel» og fikk mye oppmerksomhet for sitt voldsomme fokus på champagne og det å «druse» på, men noen ny Petter Pilgaard er det ikke blant årets deltakere.

- Vi har ikke sett etter noen ny Petter. Vi har mange sterke personligheter der inne, men ingen som likner på ham. Petter får en egen rolle i serien, forteller Skovli.

Les også: Petter Pilgaard gjør «Paradise»-comeback

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV