Hovedinnhold

Se «Tina» bli tatt for nasking!

(VG Nett) TV 2s fjortisvideoblogger ble stoppet av vakter under innspillingen av VGTVs iscenesatte versjon av «Tina og Bettina».

Det er ikke alle som drar på fjellet i påsken, og «Tina» og «Bettina» kommer med et godt alternativ til Kvikk Lunsj og appelsin.

VGTV ble derfor med de to videobloggerne, kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen», for å shoppe på Oslo City.

Dessverre endte shopping-seansen med uheldige konsekvenser for «Tina».

VGTV:Se Tina og Bettina på shopping her!

Odd-Magnus «Tina» Williamsen og Henrik «Bettina» Thodesen forteller om at overhørte samtaler mellom fjortisjenter er bakgrunnen for rollebloggerne «Tina» og «Bettina»:

- Det hele startet med at vi benyttet oss for mye av kollektivtransport. Det er mye interessant som kan plukkes opp fra en samtale mellom to fjorten år gamle jenter, forteller Odd-Magnus Williamsen.

- Ja, det er egentlig observasjoner av fjortiser, legger Thodesen til, og forteller at de også benytter seg av minner fra da de selv var yngre:

- Vi graver jo også i referanser fra da vi var fjorten, også masher vi det opp litt, sier Henrik, som legger til at de vokste opp med 501-bukser og Fila-sko - og derfor prøver å tilpasse seg litt.

SELVFORSVAR: «Tina» og «Bettina» bruker spray for å holde uønskede personer på avstand. Foto: David Andresen, VGTV
SELVFORSVAR: «Tina» og «Bettina» bruker spray for å holde uønskede personer på avstand. Foto: David Andresen, VGTV


- Ikke for drøyt

Bloggerne «Tina» og «Bettina» tar for seg vanlige fjortis-hverdagsproblemer, og presenterer dette på en fiktiv videoblogg. Henrik og Odd-Magnus avviser at «Tina» og «Bettina» er for drøye i uttalelsene sine:

- Nei, vi er jo ikke halvparten så drøye som de vanlige bloggerne! Vi belyser en tendens som er vanlig på en ungdomsskole: uempatisk, voldsom og drøy, sier Odd-Magnus Williamsen.

- Det er jo fjortenåringene som er for drøye. De er jo en gjeng uempatiske sosiopater, legger han, med en humoristisk tone.

- Øvre aldersgrense

Begge mener at blogging faktisk bør ha en øvre aldersgrense:

- Jeg synes det er kjempebra at unge jenter og gutter blogger, men jeg synes de bør stoppe med det når de er 22 år, sier Odd-Magnus.

- 22, spør Henrik.

- Ja, når man er 22 år blir man med en gang litt mer kritisk, og ikke like frittalende, forklarer Odd-Magnus.

- Det kommer jo selvsagt an på hva de vil med fremtiden sin da. Blogging og korsryggtatoveringer er tross alt minefelt, legger Odd-Magnus lattermildt til.

Følg Rampelys på Facebook!
Følg VGTV på Facebook!

- Det nye GHB

Som privatpersoner blogger verken Thodesen eller Williamsen, men de kan fortelle at de synes blogging er en fin fritidsaktivitet for ungdom:

- Blogging er et bra alternativ. Litt sånn som fritidsklubben kontra dop. Blogging er blitt det nye GHB.

De beskriver bloggerollene som herlige og befriende:

- Det er veldig gøy, sier Henrik, før Odd-Magnus legger til:

- Vi er i ferd med å vikle oss inn i et fjortishelvete.

Flere underholdningsnyheter her!
Flere VGTV-videoer her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV